קוטג' דו משפחתי

• פותח הנושא Y
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הייתי מוסיף גדר לחצר.

כמו כן הדשא הפרא שצומח בחוץ מסביב לבניין ממש לא עושה לי חשק, אם כבר שיהיו צמחיה יפה ומושקעת.

• הוסף לסימניות
יפאה מאד.

כמה נקודות:

1. חוסר חדות (לעומת זאת העצים חדים)
2. התאורה על העצים נכונה רק בימין, בשמאל היא מנוגדת לכיוון (כלומר רואים שהפכתם את העצים)
3. חייבים לעבוד עוד על חומרים, חסר כאן באמפ בעיקר
4. השמיים מדי מודבקים, לכו על שמיים פחות רוויים אולי, וגם תקפידו שהגון של השמיים ישפיע על המבנה
5. צריכים לעשות התאמת צבעים ובהירות לעצמים המודבקים.
זהו בגדול, שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף שטיין;1812686:
הייתי מוסיף גדר לחצר.

כמו כן הדשא הפרא שצומח בחוץ מסביב לבניין ממש לא עושה לי חשק, אם כבר שיהיו צמחיה יפה ומושקעת.

בעקבות שנת השמיטה עוד לא הספקנו להשקיע בגינון מקצועי, מה שצמח צמח

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
ניכר שהשקעת המון בוילה עצמה ובפרטים מסביב, אולם הוילה די נבלעת בסביבה וחבל.
כמה דברים שבלטו לי:
- העמוד חשמל הקדמי תופס מידי את העין, כדאי להזיז אותו לקצה או בכלל לותר עליו(תנסי לראות מה הכי נראה טוב)
-צמחיה תמיד כדאי לרנדר במאיה ולא לסמוך על הפוטושופ, כך הם מקבלים את התאורה והצללים מהכיוון הנכון, ואז אין את הבעיה שגולן ציין.
-השמים כהים מידי ביחס לשמש שיש לך בסצינה.
- הגדר השקופה בקומת הכניסה מטשטשת ג"כ את הראות - לא רואים את המוטות שמחזיקים אותה (כמו בקומות העליונות) ולכן זה נראה כסתם טשטוש שלא קשור לשום דבר.

יפה לך שמצאת דמויות דתיות בתנוחות טובות, קשה למצוא כאלו (אולי תגלי מאיפה הם?)

אני יודעת שגם די מעצבן לקבל הערות אחרי שעות ושבועות של עבודה, אבל מנסיון רק גודלים מזה... (תחטטי באשכולות הישנים של כל חברי הפורום כאן ותתעודדי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה