קומיקס לפורים

• הוסף לסימניות
מקווה שתהנו!
picture.php

• הוסף לסימניות
אני מקוה מאוד שזה קומיקס לאמהות ולא לילדים ("איזו אמא טפשה ואילו ילדים אומללים!":( )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;717002:
אני מקוה מאוד שזה קומיקס לאמהות ולא לילדים ("איזו אמא טפשה ואילו ילדים אומללים!":( )

א. זה אכן קומיקס למבוגרים.
ב. האמא לא טיפשה בכלל.
ואני מקווה שאנשים אחרים כן הבינו שהיא קנתה את התחפושת של התות בגלל המחיר הזול שלה. זה המהות של הריבוע השני בקומיקס.

בכל אופן תודה לכל המודים = מעודדים!

• הוסף לסימניות
גם אני הבנתי שהיא קנתה את התחפושת בגלל המחיר. הטפשות היא לטעת תקוות בלב הילדים לפני שבודקים את האפשרויות.

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד אך.... לפורים??
זה קצת עצוב מידי לא??

• הוסף לסימניות
זה לפני, שיספיקו להסיק את המסקנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;717075:
גם אני הבנתי שהיא קנתה את התחפושת בגלל המחיר. הטפשות היא לטעת תקוות בלב הילדים לפני שבודקים את האפשרויות.

מעולה, כבר חשבתי שזה ממש לא מובן.

נכתב ע"י sara770;717422:
הרעיון חמוד אך.... לפורים??
זה קצת עצוב מידי לא??

זה באמת קצת עצוב...

נכתב ע"י sarit1ef;717424:
זה לפני, שיספיקו להסיק את המסקנות...

אכן כן :)

בכל אופן זה המימד הקומי של החיים.

• הוסף לסימניות
אני דוקא הבנתי משהו אחר שהוא: תופעה שקוראת לאחרונה (ואולי לא רק לאחרונה).
הילדים רוצים להתחפש למשהו מסוים והאמא מחפשת אותם ל"סט" במקרה הזה משפחת תות
-תחפושת להנאת האמא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;717461:
אני דוקא הבנתי משהו אחר שהוא: תופעה שקוראת לאחרונה (ואולי לא רק לאחרונה).
הילדים רוצים להתחפש למשהו מסוים והאמא מחפשת אותם ל"סט" במקרה הזה משפחת תות
-תחפושת להנאת האמא...

תודה.
מסקנה: להדגיש יותר את הפרטים המשמעותיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה