קומיקס מושקפיץ - עמודי כלא

• הוסף לסימניות
עוד עמודים מפרויקט מוש מושקפיץ שמתפרסם בעתון קומיקס
הכתיבה של דן בר לב הצדיק,
הצביעה לא שלי, אלא של צובע חו"לי מוכשר.
כיף.
2222.png
11111.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד עמודים מפרויקט מוש מושקפיץ שמתפרסם בעתון קומיקס
הכתיבה של דן בר לב הצדיק,
הצביעה לא שלי, אלא של צובע חו"לי מוכשר.
כיף.

לא רואים תפתח בצורה רגילה קובץ פתוח תמונה גדולה.

עריכה:עבודה נפלאה:)
בדרך כלל לא מעניין אותי המלל אבל הפעם בגלל שהמלל הוא של @Danbarlev אז דווקא כן היה מעניין לראות..
תצליחו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את דעתי על האיורים הנפלאים שלך ועל הרוח החיה באיור כבר אמרתי לך

שאפו אחד גדול
אתה צייר נדיר

• הוסף לסימניות
מקסים!
ההבעות,התנועתיות!..

• הוסף לסימניות
הקפיצה המבועטת מהדרגש - אדירר!

• הוסף לסימניות
כל כך כיף... יותר מרכבת הרים, יותר מטרמפולינה. זה כל כך כיף לקרוא את זה!

• הוסף לסימניות
כל כך כיף... יותר מרכבת הרים, יותר מטרמפולינה. זה כל כך כיף לקרוא את זה!
זהו.
הגעתי לשפיץ!! אני יותר מטרמפולינה!
מזמן לא הסמקתי כל כך.

צובע - איש נחמד, שגר בכדור הארץ. קוראים לו מייק. הוא אוהב פסטה ופיסול במשחת שיניים.

• הוסף לסימניות
אחת העבודות היותר אלופות והיותר מרשימות שראיתי מימי!
איזה בימוי! הזרימה! הקו המשגע והמקצועי בטירוף! הצביעה הנהדרת!
השילוב של ענקי הרוח מכל התחומים יצר יצירת מופת שאפילו קיבאושי ממקום מושבו יכול להסמיק עד תנוכי גרביו.
כבוד לציבור שלנו!!!
כבוד!

תמשיכו ליצור אומנות לשמה
ים הצלחות ושפע ברכות מעתה ועד עולם

• הוסף לסימניות
נהדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה