קומיקס- עדיין מתנסה...

• הוסף לסימניות
זה לא דף קומיקס ראשון, אבל זה כן דף קומיקס שני שאני מנסה בו את כחי (אחרי קומיקס הפילים- למי שזוכר)
הקומיקס נעשה כעמוד לדוגמה, וכרגע ישאר ללא שימוש. אשמח מאד לקבל את הערותיכם/הצעותיכם לשיפור ולהתקדמות.
חשוב לי בעיקר נושא המראה הכללי של הדף. במקרה הזה הייתי צריכה לדלג בין חשיכה למקום מואר. התלבטתי בקשר לאיזון בין התאורות המנוגדות.

מחכה להערותיכם המחכימות!

קבצים מצורפים

• קומיקס 1 צבע -בלוני טקסט.jpg
    1.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קצת מציק בעין, השורות הללו. אני הייתי מנסה לתזז בין ימין לשמאל.

כמה הערות קטנות על הסיפור.
המעשה המקורי היה בדרך לחתונה, ולא כשהוא יצא מהאולם.
חוץ מזה שהיהודי הוא זה שגילה את השודדים והתנפל עליהם.
ועוד חוץ מזה, שזה בכלל היה קבוצה של יהודים מול שודד אחד.

רק הערה אחת נוספת, שקשורה לשעה בה נכתבה תגובה זו,
אין לי מושג מהו המעשה המקורי. אבל הביצוע היה כל כך מושך, שבשביל להירדם הייתי חייב להמשיך את הסיפור עם הפי אנד. והדמיון התגלגל וזה מה שיצא.

שאפו.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אוהבת את הזויות המפתיעות. (קומפוזיציה בלע''ז)

• הוסף לסימניות
מרתק!
הציורים והזויות מספרים סיפור גם בלי מילים וזה הכי טוב שקומיקס יכול להיות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אהבתי. יש לך כיוון מצוין.

רק מפריע לי שהרוקדים בקוביה הראשונה לא פרופורציונליים להוא שעל הבמה.

המון הצלחה בהמשך!
לילה טוב

• הוסף לסימניות
קומיקס מיוחד צביעה מיוחדת יש לך את זה!

• הוסף לסימניות
זה מתנסה?.. קומיקס מדהים!!
אהבתי את המשחקים של האור וחושך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה