קומיקס

• הוסף לסימניות
שמתאר את אותה אשה שראתה קהל מודאג מתגודד סביב פצוע, וניחמה את כולם בדיברי אמונה, עד שלפתע החלה לפרוץ בזעקות שבר. כשנשאלה מה ארע לפתע לדיברי האמונה והביטחון, השיבה בקול בוכים - אבל זה חיימק'ה שלי! ...

קבצים מצורפים

• זה חיימקה שלי גמור.jpg
    1.3 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
הרעיון מקסים, הצביעה נעימה לעין.

כמה הארות ברשותך:
לא נראה לי שכדאי עיגולים- אלא משהו פחות מוגדר ויותר רך.
- דבר נוסף- הכיתוב "אמבולנס" הפוך בתמונה העליונה וזה מפריע.
- האיש הקרח נראה מעוות / עם גידול וגם היד שלו בתמונה העליונה....
-לרכך את הצל בתמונה התחתונה/ או להגדיר כמולטיפלי כדי שיתמזג.

• הוסף לסימניות
מדהים ומקסים!!

לדעתי בקומיקס צריך צבעים יותר נועזים...

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
את הערות אמרו,

אמבולנס הרבה פעמים כתוב הפוך על הרכב משום שבמראה לנהגים זה ישר.

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!
כגרפיקאית ולא ציירת אני ממש מתלהבת

• הוסף לסימניות
ציורים יפים, אוהבת את הסגנון הזה.
לדעתי מתאים יותר לאיורי ספרים מאשר לקומיקס.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצביעה
אולי אפשר לקרוא לזה סיפור מצויר ולא קומיקס
כך זה ברור יותר

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
במיוחד הסיפור
בתמונה שמכניסים את הילד לאמבולנס לא הבנתי למה מכניסים אותו למקרר...
(והאישה עם הבגד הכחול בתמונה שרצים היא רצה אחרי האמא של חיימקה... נראית ערביה רק בתמונה הזו. מה לה ולאמונה? הילד בלי השיער ממש מפחיד אפילו...
חוצמיזה

מאד יפההההההה!!!

• הוסף לסימניות
וואה וואה.. מושקע ביותר (אולי אפילו יותר מידי לקומיקס) יצא יפיפה!.. אני מסכים אבל שעיגולים זה בעייתי...

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד!!!

רק שהמקדימה של האמבולנס בתמונה הראשונה היה נראה לי מכווץ'.. משהו שם לא בנוי טוב לענ"ד.

אהבתי מאוד את התמונה הרוחבית שכולם רצים!

• הוסף לסימניות
ממש ממש ממש יפה.

כקומיקס כדאי לחדד קוים וצבעים.
בחנויות ברקע, בדלתות והחלונות, מדי ברור הקווים של הצביעה. אם הלכת על רעיון של נוף מטושטש...
הצל בחלק התחתון דווקא יפה.
ואני מצטרף לדעה על הבלונים. את יכולה לסיים אותם אולי עם קווים של צבע מים או משהו בסגנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה