קומפקטיות עלייך ישראל !!!! תמונות "ללא בשר" מקומפקטיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;961978:
סיפור יפה אבל לא קשור !!
האנשים שמחפשים מצלמות פשוטות יצליחו לצלם איתם תמונות שיהיו מאוד מאוד שמחים בהם
ולא משנה להם שיש מצלמות שעולות פי 15 שמוציאות תמונות טובות יותר
את התמונות האלה הם יפתחו ויתנו לסבתא והיא תראה אותם בגאווה גדולה לכל החברות הסבתות האחרות שלה
שכל היום מראות להם תמונות שגם הבת שלהם צילמה עם מצלמה ב 500 ש''ח
זה כל מה שמעניין אותם !!!
נכון אני מבין שקשה לך להבין שיש אנשים שקשה להם להוציא 6000 ש''ח על מצלמה פלוס עוד כמה אלפים על עדשה איכותית כי הבעל בכוילל והם בבית כי בדיוק ילדו אז אני מחדש לך יש כאלה כאן !
ולהם אמשיך לעזור למצוא מצלמה לפי הצרכים שלהם
ואתה מוזמן להמשיך לשדרג לך את הריפלקסית שלך ולכעוס שכל הציבור כאן לא עושה כמוך
פורים שמח לך ולרפלקסית שלך :)
נ.ב את ילדותי עברתי באשדוד ושם נהגתי ללכת לדוג במשך שנים
עם חכה
בלי חכה רק עם חוט וקרס
ובלי חוט וקרס רק עם שקית ניילון!!! :)

תמצא מקום אחד בו המלצתי למישהו לקנות ריפלקס או מצלמה שזקוקה לעדשות
לפני שאתה ממשיך עם טענות הסרק שלך והוספת דברים שבשום מקום לא כתבתי (כמו החובה לשדרג את הציוד)

אכתוב לך את זה עם הדגשה כדי שתוכל לקרוא בקלות
אני לא ממליץ לזרוק כסף על הסדרות הקומפקטיות והזולות
אני כן ממליץ לחסוך עוד קצת כסף ולקנות את הסדרות הטובות

אין בי כעס (אל תחמיא לעצמך)
ובאמת שלא איכפת לי עם מה אתה מצלם
כן מפריעה לי הגישה שלך ולכן אני מציג דעה הפוכה לשלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;961989:
למה 6000 ? למה לא לקחת משכנתא ולקנות ב-600000 ?

אה... סתם שכחתי כמה אפסים!
מה כבר משנה עוד אפס פחות אפס :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;962000:
תמצא מקום אחד בו המלצתי למישהו לקנות ריפלקס או מצלמה שזקוקה לעדשות
לפני שאתה ממשיך עם טענות הסרק שלך והוספת דברים שבשום מקום לא כתבתי (כמו החובה לשדרג את הציוד)

אכתוב לך את זה עם הדגשה כדי שתוכל לקרוא בבירות
אני לא ממליץ לזרוק כסף על הסדרות הקומפקטיות והזולות
אני כן ממליץ לחסוך עוד קצת כסף ולקנות את הסדרות הטובות

אין בי כעס (אל תחמיא לעצמך)
ובאמת שלא איכפת לי עם מה אתה מצלם
כן מפריעה לי הגישה שלך ולכן אני מציג דעה הפוכה לשלך

אופססס !!! הדגשת משהו שם.....
מצטער בגילי צריך לכתוב לי באותיות גדולות כדי שאוכל לקרוא :p:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;961998:
אין מה להגחיך את העניין.

לא כל מי שקונה מצלמה קומפקטית מבין שהוא הולך לקבל כתם מטושטש וצבעוני במקום הפנים של הילד שלו אם הוא יצלם אחרי 5 אחה"צ.

לא כל גרפיקאי שקונה קומפקטית יודע שאם הוא ירצה לצלם עם זה מוצר לפרוספקט, הוא יקבל תוצאה מטושטשת בצבעים מתים שגם פוטושופ לא יכול לתקן.

וחבל שמוטי מתאמץ מאוד להסתיר את זה.

אפילו אלה שצריכים מצלמה לצלם את הילדה אוכלת ספגטי, לפעמים ישקיעו עוד קצת על איזה "דמוי slr" אם הם היו מבינים את ההבדל בתוצאה.

אין כאן ויכוח אישי. זה עקשנות של מישהו שלא נותן לעובדות לבלבל אותו.

שיעל'ה :)

במקום לקשקש כל כך הרבה תביא כמה תמונות שצילמת בריפלקסית שלך
אני אהיה הראשון שיחמיא לך על תמונה טובה
פורים שמח גם לך
ממוטי שמרמה את האנשים פה שיקנו קומפקטיות כי אני מייבא את כולם לארץ
:p:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;962064:
מוטי, למה רק לתגובה שלי לא ענית?

עניתי
רגע כבר אמצא בתוך כל בליל הקשקשת
בכולופן עיקר הדברים נאמר לכולם :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;962078:
התיחסתי כאן :
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=961885&postcount=5
לא ראיתי טעם לפרט את מה שכבר פרטתי לאחרים שוב
אגב את כותבת מגילות ולי בקושי יש כח לקרוא את מה שאני כותב
פורים שמייח :)

אויש, אתה כזה מקולקל שפתחת את הדיון בשני שרשורים במקביל. :eek:
היית צריך להעלות את כל התמונות באותו השרשור, כתגובה לעצמך. (אפשרי טכנית, לא?)

===
נכתב ע"י moti!a;961885:
רבקה- אני רושם לעצמי להכין כ 30 תמונות שצולמו הן בקומפקטיות והם בריפלקס והן
בסלולארי התמונות יועלו ללא אקסיף
התפקיד שלך יהיה לזהות מה צולם בריפלקס מה בקומפקטית ומה בסלולאר
סגרנו?
:):)

לא, לא סגרנו, כי זה לא נחשב ניסוי אמיתי. כבר אמרתי שיש תנאים שבהם מצלמות קומפקטיות מתפקדות בסדר גמור.
מה שהייתי מוכנה לעשות (אם היה לי כוח ואת היכולת הטכנית, כלומר אם היו לי מצלמות קומפקטיות להשתמש בהן בשביל הניסוי) זה לצלם בעצמי את תמונות ההשוואה (בתנאים זהים לכל המצלמות), לשלוח לך את התמונות ללא אקסיף וללא שום עריכה (גם לא הקטנה), כדי שאתה תעלה אותן לפורום ותאתגר את כולם למצוא את ההבדלים בין התמונות. במקרה הזה - ההבדלים ייזעקו לעין.
למה? כי אני אאתגר את המצלמות. כי אני אצלם בתנאים קשים שבהם אין למצלמות הקומפקטיות שום אפשרות לדגדג את קצה הזרת של המצלמות המקצועיות.

אני חושבת שגם אתה וגם בצד שמולך קצת קיצוניים בדעתכם.
אני ממש לא ממליצה לכל אמא טריה לקנות מצלמת רפלקס. לדעתי יש הוצאות הרבה יותר חשובות לבית מאשר מצלמה מקצועית לכל משפחה.
אבל אתה מקצין ומסתיר חלק מהאמת, בכך שבכל ויכוח כזה אתה מדבר כאילו שלטענתך מצלמות קומפקטיות הן טובות כמו מקצועיות לכל השימושים של חובב. זה לא נכון.
אני אפילו לא חושבת שזו באמת דעתך, אלא שאתה מקצין את הצגת טענותיך כי אתה בתוך ויכוח וזה טבעו של ויכוח. לדעתי בתכלס אתה לא באמת כ"כ חולק על האחרים פה.

אז שבנאדם פרטי שקנה מצלמה קומפקטית חמודה, יתכבד ויצא החוצה באור יום לצלם את ילדיו, ולא ינסה לצלם אותם בלילה ו/או בתוך הבית (אלא אם יש חלונות גדולים בבית, והשעה היא אמצע הצהריים).
ואם בכל זאת הילד עושה פרצוף חמוד בתנאי תאורה גרועים - אוקיי, אז שידליק את הפלאש הישיר של המצלמה, ילדיק כמה שיותר אורות בתוך הביתה ויצלם. והתמונה תצא גרועה מבחינה טכנית, אף אחד לא יכול לטעון אחרת. אבל הוא יאהב אותה בכל זאת, כי זה התינוק שלו מפרצף. וזה העיקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;962098:

===

לא, לא סגרנו, כי זה לא נחשב ניסוי אמיתי. כבר אמרתי שיש תנאים שבהם מצלמות קומפקטיות מתפקדות בסדר גמור.
מה שהייתי מוכנה לעשות (אם היה לי כוח ואת היכולת הטכנית, כלומר אם היו לי מצלמות קומפקטיות להשתמש בהן בשביל הניסוי) זה לצלם בעצמי את תמונות ההשוואה (בתנאים זהים לכל המצלמות), לשלוח לך את התמונות ללא אקסיף וללא שום עריכה (גם לא הקטנה), כדי שאתה תעלה אותן לפורום ותאתגר את כולם למצוא את ההבדלים בין התמונות. במקרה הזה - ההבדלים ייזעקו לעין.
למה? כי אני אאתגר את המצלמות. כי אני אצלם בתנאים קשים שבהם אין למצלמות הקומפקטיות שום אפשרות לדגדג את קצה הזרת של המצלמות המקצועיות.

אני ממש לא ממליצה לכל אמא טריה לקנות מצלמת רפלקס. לדעתי יש הוצאות הרבה יותר חשובות לבית מאשר מצלמה מקצועית לכל משפחה.
אבל אתה מקצין ומסתיר חלק מהאמת, בכך שבכל ויכוח כזה אתה מדבר כאילו שלטענתך מצלמות קומפקטיות הן טובות כמו מקצועיות לכל השימושים של חובב. זה לא נכון.
אני אפילו לא חושבת שזו באמת דעתך, אלא שאתה מקצין את הצגת טענותיך כי אתה בתוך ויכוח וזה טבעו של ויכוח. לדעתי בתכלס אתה לא באמת כ"כ חולק על האחרים פה.

אז שבנאדם פרטי שקנה מצלמה קומפקטית חמודה, יתכבד ויצא החוצה באור יום לצלם את ילדיו, ולא ינסה לצלם אותם בלילה ו/או בתוך הבית (אלא אם יש חלונות גדולים בבית, והשעה היא אמצע הצהריים).
ואם בכל זאת הילד עושה פרצוף חמוד בתנאי תאורה גרועים - אוקיי, אז שידליק את הפלאש הישיר של המצלמה, ילדיק כמה שיותר אורות בתוך הביתה ויצלם. והתמונה תצא גרועה מבחינה טכנית, אף אחד לא יכול לטעון אחרת. אבל הוא יאהב אותה בכל זאת, כי זה התינוק שלו מפרצף. וזה העיקר.

אף אחד לא המליץ פה לקנות ריפלקס
זאת דמגוגיה ילדותית של מוטי והשותף שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;962098:

===

רבקה אני חוזר בפעם האלף וגם אחרי לא מעט פעמים שהדגשתי כשעזרתי לאנשים בהמלצה על מצלמה לאורך השנים
האיכות של הקומפקטיות לא כמו האיכות של הריפלקסיות מעולם לא טענתי אחרת !
האיכות של קומפקטית ב 500 ש''ח לא כמו האיכות בקומפקטית ב 1500 ש''ח
האיכות של ריפלקסית ב 6000 ש''ח לא כמו האיכות של ריפלקסית ב 25000 ש''ח
העצות שאני נותן הן ביחס ישיר לתקציב של המבקש
לא אחת הדגשתי שלא יצפו ממצלמה ב 500 ש''ח לתוצאה של מצלמה ב 10000
ובכוונה לקחתי פער רציני במחיר להדגיש
ואחרי כל זה , שחזרתי לא מעט פעמים במשך השנים ,אני ממליץ לפי הנסיון שלי
ממצלמות שאני ובני משפחתי וחברים מצלמים
אם אומרים לי שכל התקציה הוא 500 ש''ח וזה כל מה שיש להם ואני מכיר דגם
שיש לאחת הבנות שלי שבעוד מאה ש''ח יגיעו אליו
אני אומר לנסות להוסיף 100 ש''ח ולקנות אותו
את הזולות יותר אני לא מכיר ולכן לא המלצתי כי פשוט לא יצא לי לצלם איתם אז מה אמליץ?
יש לנו בבית דגמי קנון מסדרת SX את ה 100 וה 110 (שכבר לא נמכרים)
הילדים מצלמים ומאוד מרוצים והכינו ספרי לופה יפיפיים אז אגיד למישו אחר לא לקנות
את ה SX150 שיש לחבר שלי והוא מרוצה מאוד רק כי אלה שמבינים באיכות טכנית לא
מרוצים?
תאמיני לי ש98 % מאלה שמחפשים ביתית ב 500 ש''ח תני להם ביד ריפלקסית
ב 10000 ש''ח מה את אומרת ? איך יצאו להם התמונו?
ואז מה יגידו להם ? "רגע , לא מספיק !! צריך לעבור קורס כדי לדעת לצלם נכון?
זה לא מעניין אותם !!!!
הם רוצים ילד מרוח בקטשופ של ספגטי !!!!!
החתן שלי צוחק עלי כל הזמן ואומר לי :" צילמתי היום מלא מלא איזו" :)
לא מעניין אותו ! הוא מצלם בקומפקטית שלו ולא מבין בכלל למה צריך להוציא יותר מ 600 ש''ח על מצלמה ותאמיני לי אין לו בעיה לקנות הרבה יותר יקרה :)
אתם מתווכחים איתי על דברים שאני לא אומר בכלל
יאללה גם אני כבר כותב מגילות
את ממש מדביקה :)
פורים שמייח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;962098:

===

[/B]

לא שמתי לב לנ''ל :)
העלתי בלילה את התמונות, הייתי עייף, אחרי 10 תמונות קבלתי הודעה שאני לא יכול
להעלות יותר
לא חשבתי יותר מדי והמשכתי באשכול אחר
כן די בלאגן :)

• הוסף לסימניות
מצלמה קומפקטית עולה כ1.000 ש"ח.
מצלמה רפלקסית עולה כ10.000 ש"ח.

שילמתי במחיר פי 10. רק שבאיכות אראה משהו כמו P3 וגם זה רק למביני עיניין.

יש לי בבית מצלמה קומפקטית, אבל היא טובה כצילום חטף לאירועים משפחתיים או לצילום ביתי.
אבל בכשמדובר במקצוע, לא חושב פעמיים, על מצלמה שתענה לציפיות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;962122:
לא שמתי לב לנ''ל :)
העלתי בלילה את התמונות, הייתי עייף, אחרי 10 תמונות קבלתי הודעה שאני לא יכול
להעלות יותר
לא חשבתי יותר מדי והמשכתי באשכול אחר
כן די בלאגן :)

זה עוד לא כלל את האשכול המצונזר:)

• הוסף לסימניות
מעבר למצלמה שנכנסת בתקציב,
חשוב להתאים ציפיות.

כשאחותי סה"כ בת סמינר אבל יש לה טיפונת מושגים ב"איך נראית תמונה טובה"
והיא כבר שבעה ממצלמה שאומנם את טיולי הסמינר באור היום הוציאה מאד יפה, אך בתנאים ביתיים סגורים ללא פלש (והיא לא רוצה פלש) וכן בשעות הדימדומים הוציאה לה תמונות מעציבות.

היא שאלה אותי מה אני ממליצה לה ב1000 ש"ח (לא 500) והמלצתי לה לאסוף עוד קצת כסף ע"מ שתהיה לה מצלמה קצת יותר מקומפקטית שתנציח את האחיינים מרוחי הספגטי באופן מטושטש להחריד (או מפולש יותר מחריד).

לעומתה גיסתי בגילה, לא מבינה מימינה ומשמאלה, אין לה שום בעיה עם שימוש בפלאש ישיר בתנאי שהמצולם הוא אחד האחיינים המתוקים... המלצתי לה על אחת הקומפקטיות שמוטי ממליץ עליהן, היא נהנית ממנה כבר מספר חודשים - אם כי התוצאה אכן = מצלמה קומפקטית, ביתית, פשוטה. (אגב, במקרים של אנשים אלו, חבל על כל שקל שלהם, הם יגיעו לאותם תוצאות גם במצלמות יקרות יותר)

אז בגדול, קומפקטית פשוטה או לא, תלוי בציפיות המבקש ולפי זה ההמלצה,
כמו כן שכבר זה מה יש לו ביד ניתן למקסם את הביצועים... ותו לא.
אין כאן מה להתווכח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;962126:
זה עוד לא כלל את האשכול המצונזר:)

אופססס.... שכחתי :)

חשבתי שאם אני כותב בחוץ שיש בפנים נשים אז אין בעיה כמו כמה אשכולות שעלו
לאחרונה עם בנות בנות 13-12
כיוון שכאן בפורום אישה בת 3 היא שוות ערך לכלה בת 19 לא ראיתי הבדל :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;962226:
אופססס.... שכחתי :)

חשבתי שאם אני כותב בחוץ שיש בפנים נשים אז אין בעיה כמו כמה אשכולות שעלו
לאחרונה עם בנות בנות 13-12
כיוון שכאן בפורום אישה בת 3 היא שוות ערך לכלה בת 19 לא ראיתי הבדל :)
עולות פה תמונות עם ילדות בנות 5 ו-7, לא 12 ו-13. וגם בנות ה-7 נמחקות אח"כ ע"י מישהו מהמנהלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;962229:
עולות פה תמונות עם ילדות בנות 5 ו-7, לא 12 ו-13. וגם בנות ה-7 נמחקות אח"כ ע"י מישהו מהמנהלים...

א-היתה גם בת 12 :)

ב- דין בת 3 כדין בת 19 :)

• הוסף לסימניות
אני התאכזבתי קשות מהקומפקטיות אף שאין לי שמץ של הבנה במצלמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה