@shira bira העלתה מתכון מעולה של קרמשניט - שאת הבצק אופים בטוסטר.היי-
אני עושה חוגים משתנים לבנות בגילאי ה'-ו'
הן נורא ביקשו אפיה 'אבל אפיה ברמהההה'....
אני זקוקה לרעיונות, מרשימים ויפים, ושלוקח זמן להכין
מדובר בקבוצה של 40 בנות (2 קבוצות)
ו-אין לי תנור
מה אפשר להכין???
אני מבינה שניסית?הרבה יותר מושלם וקראנצי מבתנור. תחפשי.
היי-
אני עושה חוגים משתנים לבנות בגילאי ה'-ו'
הן נורא ביקשו אפיה 'אבל אפיה ברמהההה'....
אני זקוקה לרעיונות, מרשימים ויפים, ושלוקח זמן להכין
מדובר בקבוצה של 40 בנות (2 קבוצות)
ו-אין לי תנור
מה אפשר להכין???
www.metukimsheli.com
metukimil.co.il
תודותתתתתתתתתת![]()
Latte Tiramisu
Tiramisu Latte White chocolate and caramel Tiramisu. Unique and super delicious. Making everything from scratch.www.winnish.net
עוגות ללא אפייה | עוגיו.נט
מחפשים עוגות ללא אפייה? היכנסו לעוגיו.נט למגוון עוגות שמכינים בלי להפעיל תנור - החל מפאי וטארטים מרשימים ומהירים ועד עוגות מוס קרות יפהפיות.www.oogio.net
ללא אפייה - מתוקים שלי
ללא אפייה בבלוג מתוקים שלי. בלוג אפייה למתחילים ומתקדמים המציג מתכונים מפורטים בשלבי הכנהwww.metukimsheli.com
ארכיון ללא אפייה ⋆ פיית העוגיות
www.cookie-fairy.com
מתכונים לעוגות ללא אפייה: מהירים וטעימים - יאמ! | מתכונים מתוקים
יש מתכונים לעוגות ללא אפייה שהם מהירים וטעימים! אם אתם אוהבים עוגות קרות שלא צריכות אפיה, כאן תמצאו מלא מתכונים לעוגות ללא אפיה שהן לא פחות ממושלמות.metukimil.co.il
אפשר את המתכון? נשמע טובבבבבאני מבינה שניסית?![]()
תודותתתתתתתתתת
בשמחה אני רק מבקשת לכתוב קרדיט או שתכתבי מחדש.אפשר את המתכון? נשמע טובבבבב
כן.אני מבינה שניסית?![]()
אוקייבשמחה אני רק מבקשת לכתוב קרדיט או שתכתבי מחדש.
כי זה מתכון שכתבתי בניסוח שלי![]()
אשמח לרעיונות....כלל ראשון
אל תנסי להכין משהו ברמה עם כיתות ה-ו
הן ילדות. קטנות. משתוללות.
מנסיון של חוגים שנתיים בין היתר לגיל הזה.
ילדות בכיתה ה' הן פשוט קטנות מדי
ועוד משהו 20 בנות בקבוצה בגיל הזה זה המון.
אם תתחילי משהו מורכב לעולם לא תסיימו בזמן.
המון הצלחה.
אם תרצי, אני יכולה לתת לך רעיונות.
דרך אגב אפשר מאוד לשדרג את הכדורי שוקולד.אפילו ברמה של בוגרות.לדוגמא: בציפוי לשים קוקוס בכל מיני גוונים.או לשים את זה על מקלות של סוכריות.או לשדרג עם סוכריות מענינות.או גם וגם.היה פעם מתכון כזה במוסף של אחד העיתונים החרדיים המובילים.לא זוכרת מה השם.כדורי שוקולד/ עוגת ביסקויטים קרה פשוטה.
@shira bira
אני ישמח מאוד! למתכון של הקרמשניט שלך,
או לקישור אם העלית את זה פה בעבר
חיפשתי ולא מצאתי,
תודה.
www.prog.co.il
נשמע טובבבבבבבבבבבבב![]()
חלבי - פרוייקט מילפיי (ללא תנור ויש גם ללא גלוטן!)
מילפיי מכירים? ובכן למי שלא, אסביר שזה האח הצרפתי והמוצלח של עוגת הקרם שניט. :) לרוב עוגת קרם שניט תכיל עלים עבים ומתפצפצים, קרם שמנת מתוקה, וציפוי פונדנט או אבקת סוכר. אבל מילפיי זו אופרה אחרת לגמרי: קרם דיפלומט- קרם פטיסייר בטעם ונילי נפלא שאליו קיפלנו שמנת מתוקה. שכבות בצק עלים דק ומקורמל...www.prog.co.il
מה זה??אולי קייקפופס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים