זה לא נכון.בדן גורמה לא הכל כשר כך שאין אפשרות לטעום,
(וזה כמובן מוריד את רמת הלימודים)
זה לא נכון.
הם פותחים גם קבוצות כשרות.
חברה שלי למדה ועשתה בירור מקיף, הרמה הלימודית שם גבוהה בהרבה מהקמפוס הקולינרי.
בדן גורמה לא הכל כשר כך שאין אפשרות לטעום,
(וזה כמובן מוריד את רמת הלימודים)
זה לא נכון.
הם פותחים גם קבוצות כשרות.
חברה שלי למדה ועשתה בירור מקיף, הרמה הלימודית שם גבוהה בהרבה מהקמפוס הקולינרי.
כשאני ביררתי לפני כמה חודשים, הקבוצות הכשרות זה רק קורסים קצרצרים ספציפיים, לא קורס מקיף לקונדיטוריה.
מה המחיר לסדנאות? שווה?בדן גורמה יש סדנאות מותאמות לנשים שהן כמובן כשרות למהדרין
הייתי בהרבה סדנאות בדן והיה מצוין,
כעת אני פעם ראשונה בלימודים בקמפוס הקולינרי, אמנם זה קורס למתקדמים אבל בית הספר נראה מצוין. הכיתה מאובזרת עם הדברים הכי חדשים בתחום ונראה ברמה גבוהה אני מאמינה שזה כך גם בקורס הבסיסי והמקיף.
בקיצור השיקול שהייתי עושה הוא של נוחות מבחינת מיקום ונסיעות אולי מחיר אם יש הבדל...
כי מבחינה לימודית אני לא רואה שיש הבדל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים