כללי קונטרול G ועוד קיצורים שנהפכו מאריכים

• הוסף לסימניות
התקנתי הפוך על הפוך ומאז הרבה קיצורים השתבשו
לדוגמא:
קונטרול G באילוס - לא מקבץ לי לקבוצה אלא מעלה לי אתר כלשהו באינטרנט אבל מפני שיש לי נתיב אני לא רואה איזה אתר
קונטרול T בפוטושופ לא עובד אלא פותח לי את ההפוך על הפוך
זה ממש מפריע לי

איך מסדרים זאת???

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?
מסירים את התוכנה? זאת האופציה היחידה?

• הוסף לסימניות
להסיר את הפוך על הפוך- אין אופציה אחרת...

• הוסף לסימניות
זה לא נורא להתקין אותה זה - ממש שניות
העניין הוא אם הוא נחוץ לך בקביעות- זה לא כיף...

• הוסף לסימניות
לא צריך להוריד את התוכנה,
אפשר פשוט לשנות בהגדרות של התוכנה את הקיצורים.

הסמל של התוכנה מופיע בסרגל למטה בשולחן העבודה, לחיצה ימנית עליו מאפשרת לשנות את הקיצורים לקיצורים אחרים שלא שימושיים לך ביום יום
צרפתי תמונות

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 182.5 · צפיות: 18
  • 2.png
    KB 184.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אפשר גם רק לסגור אותה כשעובדים. אין צורך להסיר. פתיחה של הקיצור דרך נותנת אפשרות לסגירה. קל לפתוח שוב כשצריכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה