קונפטי, זכיות, גביעים ועניינים: תוצאות אתגר שבט שלב א

• הוסף לסימניות
מתי יוצא האתגר הבא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שיתוף - לביקורת היינו פה
(לא הייתי סגורה על המקדם, אז מצטערת אם לא מתאים)

זה מה שקורה כשחוסר ההשראה עולה לראש -

צ'אט טרי, טרי. מהרגעים האחרונים: (מעתיקה)

היא:
לפני שאתם עוברים לXXX,
לא לשכוח את הפיג'מה של בעלך

אני:

חחחחחחחח

כבר עברנו חחחח

סתאםםם בע"ה. את יודעת, אנחנו יכולים להיזכר בה רק בחורף הבא חחח

נחתת עלי משום מקום עם פיג'מות

ובדיוק אני קוראת אצל דבורי רנד על מועדון הפיג'מות שלה (אל תשאלי למה היא קראה לזה ככה)

היא:

אני לא נחתתי,
אני לא רוצה שתשכחו את זה

אני:

כבר שכחנו. אתזכר את בעלי.

היא:

אוייש

אני: (באיחור, כך מסתבר)

תודה :)
אנחנו שכחנים כרוניים. סתם שתדעי.

היא:

רציני?

אני:

אהההממ בואי נגיד שכל פעם שאנחנו יוצאים מההורים אחרי שבת או חג ויש צלצול פלאפון, אנחנו מסתכלים אחד על השני ושואלים - מה שכחנו הפעם?!
במקרה שיש צלצול פלאפון. זה מקרה טוב. היו מקרים שלא היו צלצולים שבוע. בגלל שכחה של הפלאפון, כמובן.

אני:

אני לרוב שוכחת פלאפון. בעלי בגדים. אנחנו מתקזזים. זו תורנות לכל דבר.

הכול בהומור כמובן. יותר נכון - בהגזמה.

אני:

אנחנו פשוט מאד אוהבים להשאיר תזכורות של 'היינו פה'

היא:

קרועה

אני:

טוב, תפסת אותי ברגעים לא מתאימים חחח
אשתדל לתזכר אותו. אם לא יגיע אליך בשבוע הקרוב. אהמממ - תתזכרי אותי שוב?

היא:

מקווה

או שאני אאלץ להביא לך?

אני:

לא. לא. חס וחסה. אני ארשום על הלוח (כן, יש לנו כזה. אילוצים...)

בוצע. בע"ה גם יתבצע...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה