בקשה קונצרטה 36 מ"ג

• הוסף לסימניות
יש מחסור בכל הארץ אני ממכבי מענין לדעת אם בכל קופות החולים זה אותו דבר?
זו שערוריה -ילדים שנוטלים תרופה זו ופתאום אין כלום ואין להם מענה אלא רק עונים "מצטערים מחסור בכל הארץ "
אולי יש לכם מידע הכין ניתן להשיג אפילו ב18 מ"ג ואז יקח 2 כדורים
אולי יש לכם מיותר בבית ללא שימוש
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
יש מחסור בכל הארץ אני ממכבי מענין לדעת אם בכל קופות החולים זה אותו דבר?
זו שערוריה -ילדים שנוטלים תרופה זו ופתאום אין כלום ואין להם מענה אלא רק עונים "מצטערים מחסור בכל הארץ "
אולי יש לכם מידע הכין ניתן להשיג אפילו ב18 מ"ג ואז יקח 2 כדורים
אולי יש לכם מיותר בבית ללא שימוש
תודה לעוזרים
שמעתי מכמה שבאמת יש מחסור,
גם של 36
וגם של 18
יש של 27, אבל מסובך להגיע איתו למינון 36 בצורה מדוייקת..
שמעתי מכמה שמטופלים אצל כמה רופאים שונים שההמלצה הייתה לשנות לכן את הטיפול התרופתי.
מתסכל,
כי זה להתחיל הסתגלות מחדש ולחפש את המינון הנכון,
אבל כנראה שזה מה שנכון...

• הוסף לסימניות
כבר עברנו גם את זה תור לנוירולוג שהחליף לו לחברה אחרת ושם אחר כמו שאמרת ההסתגלות וכו' אבל גם זה חסר ממש מתסכל
אני לא מבינה קופת החולים לא אמורה לתת מענה למבוטחיה?

• הוסף לסימניות
רק שימו לב דבר חשוב
לעיתים רבות לתת 2 כדורים למשל של 18 במקום אחד של 32 נותן השפעה אחרת.
כלומר משפיע יותר או פחות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות ראיתי מודעה בבית מרקחת של כללית שיש מחסור בקונצרטה

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
אני מעונין ב2/4 כדורי קונצרטה 36 לנסיון בעיר בני ברק
אודה למי שיוכל לעזור לי
b9981504*gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה