קניות באתרים מחו"ל קופון 15$ בבוקינג!!!

• הוסף לסימניות
שימו לב!
אם תזמינו מלון דרך הקישור הזה, תקבלו החזר מבוקינג של 15$! ללא תנאים וללא כוכביות!
הקופון תקף לכל אחד! ואף אם אתם משתמשים ותיקים בבוקינג!
זאת אומרת כל אחד שיזמין מלון דרך הקישור הזה פשוט יזוכה בכרטיס האשראי ב15$!
מספר המימושים בקופון מוגבל!
בעזרת ה' נעדכן קופון אחר אחרי שיגמר.

אבקש מכל מי שהזמין דרך הקופון שיכתוב כאן, כדי שאוכל לעקוב ולדעת מתי להחליךף את הקופון.
(גילוי נאות- גם אני מרויח מכל הזמנה כזאת!, וכל מי שיש לו חשבון פעיל בבוקינג מוזמן לפנות באישי לגבי יצירת קופון עבורו כנ"ל ופרסומו!)

• הוסף לסימניות
נשארו 7 מימושים לקופון הזה.
מי שיודע על מישהו שמזמין בכל מקרה דרך בוקינג וישמח לקבל קופון של 15$, אשמח עם יעדכן אותי.

• הוסף לסימניות
משתף שוב.
ברוך ה' הרבה אנשים מהפורום כבר נהנו מהחזר של 15$ בבוקינג!
רוצים גם?
הזמינו מהקישור שבחתימה.

• הוסף לסימניות
שימו לב!
אם תזמינו מלון דרך הקישור הזה, תקבלו החזר מבוקינג של 15$! ללא תנאים וללא כוכביות!
הקופון תקף לכל אחד! ואף אם אתם משתמשים ותיקים בבוקינג!

• הוסף לסימניות
אני שם לב שזה מבטל לי את שאר ההנחות, יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה