קופוני סימילאק למסירה

• הוסף לסימניות
3 קופוני סימילאק על סך 20 ש"ח למסירה
ניתן לפנות באישי

• הוסף לסימניות
גם לי יש,
אשמח לתת (בפתח תקוה)

• הוסף לסימניות
אין כמוני.. אם זה מהדרין - אשמח לקבל... במפגש הבא של מוכנות לכתה א׳...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליku;1362722:
אין כמוני.. אם זה מהדרין - אשמח לקבל... במפגש הבא של מוכנות לכתה א׳...

הי רחלי!!!
גם את פה???
איך זיהית אותי (:

מהדרין, שומרת לך את הקופונים (:

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל - 0504151625

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי ק;1363146:
אשמח לקבל מאיפה את?
אפשר לשאול מאיפה כולכם קיבלתם? למה לי אין?

קיבלתי בדואר, עם חוברת של סימילאק וגרבים.
אולי בגלל שילדתי לפני 4 חודשים?! לא יודעת...

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל, אוכל לשלוח מעטפה מבוילת לכל מקום בארץ

• הוסף לסימניות
מי שיש לו ילד פחות משנה יכול להתקשר לבקש מסימילאק בפעם הראשונה גם שלחו לי קופון לקופסא שלמה חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1363253:
מי שיש לו ילד פחות משנה יכול להתקשר לבקש מסימילאק בפעם הראשונה גם שלחו לי קופון לקופסא שלמה חינם.

אפשר גם להצטרף למועדון לקוחות שלהם באתר, הם שולחים מידי תקופה קופונים...

• הוסף לסימניות
גם לי יש למסירה 3 קופונים על סך 20 ש"ח
באלעד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י einkamoni;1363255:
אפשר גם להצטרף למועדון לקוחות שלהם באתר, הם שולחים מידי תקופה קופונים...

ברור שאפשר, אבל הם נותנים 3 קופונים כל חצי שנה
בדר"כ הילד אוכל יותר מזה.... :eek:

• הוסף לסימניות
מה המס' שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה