כללי קופסת גפרורים ככרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מטרת כרטיס הביקור היא להיות זכיר.
רוב כרטיסי הביקור מושלכים לפח מיד אחרי קבלתם.
את רוצה להיות זו שהכרטיס שלה יישמר? (בין פיזית בין בזיכרון)
תבלטי.
זה לא חייב להיות קופסה אמיתית (למרות שזה נחמד לדעתי), זה יכול להיות ביצוע גרפי מרשים, משכנע ומדוייק אחד לאחד. כרגע את עוד לא שם.

• הוסף לסימניות
חבל שהערת לי פעם אחת, ובפעם השניה ועדין לא אמרת לי כוון מה דורש שינוי, אני משתגעת לדעת

• הוסף לסימניות
ברור שקופסת גפרורים אמיתית- זה כל הרעיון, לא?
אחרת אני לא מצליחה לרדת לעומק ההברקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחדדין;777447:
חבל שהערת לי פעם אחת, ובפעם השניה ועדין לא אמרת לי כוון מה דורש שינוי, אני משתגעת לדעת

זה פשוט לא 100% ריאליסטי. זה נראה כמו איור נחמד ולא כמו ביצוע שמשכנע אותך להושיט את היד ולנסות לקחת גפרור...
ההצללות מוגזמות, הגפרורים משוכפלים בצורה שמאוד בולטת (נכון שגפרורים אמיתיים הם כאילו זהים, אבל תמיד יש הבדלים קטנים ביניהם), הם מיושרים לאותו קו בצורה לא ריאליסטית (כשאת פותחת קופסת גפרורים כל הגפרורים מיושרים לאותו קו?), הרווחים השווים ביניהם גם כן לא ריאליסטיים... מספיק בינתיים? :)

• הוסף לסימניות
עבור נעמה וכל מי שהתענין לראות את הכרטיס בצורה יותר ריאלית,
האם זה משפר את הכרטיס?
מחכה לתגובתכם,
לא היה לי תמונה טובה של גפרורים אז צלמתי האם זה טוב?

קבצים מצורפים

• גפרורים-02.jpg
    KB 753.1 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
MUCH BETTER.
ובעברית - הרבה (הרבה!) יותר טוב.
רק ההצללה של הגפרור הבודד עדיין לא משכנעת (רמז, אל תעשי אותה עם DROP SHADOW אוטומטי).

• הוסף לסימניות
משום מה הכיתוב לא מופיע טוב על האדום. אולי כדי שיהיה פחות רווי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;777740:
את ממש נגד זה...:)

ממש לא, דווקא משתמשת הרבה, אבל זה כלי שצריך להשתמש בו בחוכמה.
ולדעת מתי לא להשתמש בו, בעיקר, ובמקום זה ליצור הצללה ריאליסטית באופן ידני.
(קל ללמוד איך כשעובדים על בסיס תמונה אמיתית ולומדים באיזה אזורים הצל אמור להיות כהה יותר ובאיזה אזורים בהיר, איפה הצל ממוקד ואיפה הוא מפוזר, איפה לא יכול להיות שיוטל צל וכו'...).

• הוסף לסימניות
עדיף לך להדפסי את זה ככרטיס...ולא כקופסא...
את צריכה לחשוב על הנוחות לקופסת גפרורים אין מקום בכל מקום....קשה לאיחסון....אולי חבל לזרוק אבל....בסוף זה יהיה באיזה ארון או מדף שמנקים לפסח...!

כרטיס נכנס בכל ארנק בכל כיס ובכל מקום!

בנוסף אם תעשי את זה בקופסת גפרורים תאבדי את התחכום של הרעיון...זה כבר לא יראה כמו רעיון מקורי אלא כסתם עוד קופסא ששמשה לבשמים של הבדלה לנרות שבת ואלוקים יודע למה עוד!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לכתוב משהו כמו "להצית את הרעיון", או משהו דומה ,
"רעיונות מדליקים".

• הוסף לסימניות
חשבנו על זה רק שבעלת העסק לא רצתה מילות סלנג, אז השארנו את הרעיון הזה ממש לניחוש כמו שאת ניחשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה