דרוש מידע קופסת טעינה לאוזניות אנקר Anker Life P3

• הוסף לסימניות
איך אני יכול להשיג רק את הקופסת טעינה לאוזניות אנקר Anker Life P3?
נאבד לי הקופסת טעינה האוזניות עלו לי 430 ש"ח ולכל אוזניות יש טעינה שונה ואני לא יודע למצוא קופסת טעינה מתאימה לזה
אשמח לעזרה תודה מראש
הנה הדגם המדוייק בזאפ https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1221047

• הוסף לסימניות
איך אני יכול להשיג רק את הקופסת טעינה לאוזניות אנקר Anker Life P3?
נאבד לי הקופסת טעינה האוזניות עלו לי 430 ש"ח ולכל אוזניות יש טעינה שונה ואני לא יודע למצוא קופסת טעינה מתאימה לזה
אשמח לעזרה תודה מראש
הנה הדגם המדוייק בזאפ https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1221047

vhh/​

היי.
1. במקרה שלא הסתדרת קניתי כאלו אוזניות באלי אקספרס ב 170 ש"ח.
מצ"ב קישור.
2. במחשב האוזניות פצצה אבל בפלאפון שלי (מכיר כשר pro 10) זה נשמע לא טוב יש לך מושג אולי איך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
היי.
1. במקרה שלא הסתדרת קניתי כאלו אוזניות באלי אקספרס ב 170 ש"ח.
מצ"ב קישור.
2. במחשב האוזניות פצצה אבל בפלאפון שלי (מכיר כשר pro 10) זה נשמע לא טוב יש לך מושג אולי איך לסדר את זה?
מצטער לא יודע איך לעזור לך
הקופסת טעינה לא שווה לי 170 ש"ח, קניתי משהו אחר אבל עדיין מחפש קופסת טעינה לאוזניות האלו. תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה