קופ"ח זרקה אותנו:)

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבל באמצע מעקב להחליף רופאה
וכל פעם לנסות חדשה... מתסכל
אני אפילו לא זוכרת כמה רופאות החלפתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1184634:
איזה כיף לתושבי ביתר...

אכן...

אני בלאומית, הכל מדהים!!!
חוץ מהמרפאת נשים, יש להם עוד מה להתקדם בעניין...(תורים, מכשור וכו')
משטח גרון עושים היום במקום, עם סטיק, אמנם זה לא 100%, אבל חוסך זמן וסבל.

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת. בביתר.

יש לנו רופא ילדים קבוע, וותיק ומיומן, שהאבחנות שלו מדוברות בכל ביתר... הוא מסור ברמה שאין דברים כאלה, עונה לשאלות במייל גם בלילה. אני יכולה גם לשלוח לו תמונה של הילד או סרטון, והוא יגיד לי אם זה דחוף או שאפשר לחכות לבוקר.

יש פרטיות, לא מחכים בתור יותר מידי לרופא, בדיקות דם החל מ-7:30 בבוקר ויש שתי אחיות בסניף שהוא יחסית קטן, ככה שגם לזה אין תור כמעט. תשובות לספירת דם במקום תוך 45 שניות. ואמרו לי שעובדים לאפשר בדיקות דם גם אחה"צ.

כשהיינו צריכים התחייבות מיוחדת - כל הקופה התגייסה בשבילנו: הרופא, המזכירות, התפתחות הילד בסניף ביתר, מנהל קשרי הקהילה - כולם נלחמו בשבילנו.

אני מעריכה אותם, מודה להם, ויודעת שכזה דבר הוא באמת נדיר. מעולם לא עמדתי מול מערכת שנקראת 'קופה' אלא מול בני אדם, וזה נותן המון. מה גם, שבד"כ כשצריך את הקופה אנחנו לא בדיוק מרגישים הכי טוב שבעולם...

(לדעתי - שווה לבוא למרפאה שלנו גם מבית שמש. יש אנשים שמגיעים בשביל הרופא הזה גם מהמרכז...)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשיקול הראשון אמור להיות קרבת מקום ונגישות למרפאה.
אבל אם שאלת על ביטוח משלים- תדעו שמאוחדת עומדת הרחק הרחק מכל קופות החולים בנוגע להחזרי כספים לענינים שונים!
מאוחדת מחזירה כ-20%,
ושאר הקופות באזור ה-80%! (עם הפרשים לא משמעותיים ביניהן)
דוגמאות למקרים בהם מאוחדת לא מחזירה כלל כספים או רק אחרי השתדלויות רבות:
פניה למיון בגלל התקרבות לידה- גם אחרי השבוע ה-36.
פניה למיון בגלל חשש להרעלה ועוד ועוד.
אני אישית בלאומית ומאוד מאוד מרוצה. במיוחד מהחזרי התשלום. הם החזירו לי כספים על תרופות שקניתי בבית מרקחת פרטית- כי קבלתי את המרשם רק אחרי שבית המרקחת שלהם היתה סגורה. ועוד ועוד החזרים על פעולות שלא חשבתי שאקבל החזר.

• הוסף לסימניות
דווקא יש לי נסיון עם החזרים כמעט מלאים ממאוחדת דוקא (יש לי את הבטוח המקסימלי)

• הוסף לסימניות
במאוחדת יש בעיה רצינית בתקופה האחרונה, בעיה כספית קשה, ולכן הם קצצו בחלק מההחזרים,
אנו מקווים שיחזרו לימים טובים יותר, ושאנו לא נצטרך החזרים רק לדברים טובים.

• הוסף לסימניות
מנסיון- הסניף של מאוחדת בקריה (בבי"ש) הוא מקסים. רופאים אחראיים, אדיבים, עדינים ומקצועיים.
אני מכירה כמה נשים מחפציבה שמגיעות לרופא משפחה וילדים לקריה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה