קוראים לי צביקה גרין...

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת ה13 הכינה, ואני העליתי. מה אתן אומרות?

קבצים מצורפים

• צביקה.mp4
    8 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
מקסים!
באיזו תוכנה הדמות ממודלת?

• הוסף לסימניות
בת 13
ואואו
איזה כשרון!!!
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אני רואה שזו ההודעה הראשונה שלך. (אולי זה רק ניק חדש, ואת מסתובבת כאן הרבה?)
הקליפ הזה מקסים, מיוחד, ואם זה בגיל 13, השמים הם הגבול...

• הוסף לסימניות
זה בצייר תלת ממד לא? מהמם!

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד

• הוסף לסימניות
אכן זה בצייר תלת מימד, ועם שילוב של אפקטים במובי מייקר.
פוטושופר, יש לי עוד שם בפורום, אבל פתחתי ניק חדש שיהיה בשביל הבת שלי לבד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עגבניית שרי;n5048431:
אכן זה בצייר תלת מימד, ועם שילוב של אפקטים במובי מייקר.
פוטושופר, יש לי עוד שם בפורום, אבל פתחתי ניק חדש שיהיה בשביל הבת שלי לבד..

אז ברוכה הבאה לבת שלך
מה זה צייר תלת מימד?
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
צייר תלת מימד זה תוכנה שמותקנת בווינדוס 10, והיא מחליפה את הצייר הישן. בצייר החדש יש אפשרויות של תלת מימד.

• הוסף לסימניות
איך בדיוק?
ניסיתי ולא הצלחתי...

• הוסף לסימניות
תפתחי את הצייר הרגיל- את יכולה לעשות חיפוש 'צייר' וזה יבוא לך, ואז יש כפתור למעלה לעבור לתלת ממד ושם כבר תשחקי......

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• י.PNG
    KB 41.7 · צפיות: 0
  • י.PNG
    י.PNG
    KB 17.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
WOW... איזה כישרון

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10 ואין לי את האופציה הזו, למה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה