קורא קבצי MP3 לפאלאפון סמסונג

• הוסף לסימניות
יש לי נייד של סמסונג פוקג' 2 והוא חסום לנט
התקינו בו מראש יישומים ואז חסמו)
הוא לא מצליח לקרא קבצי שמע. האם יש אפשרות שמישהו יוריד לי איזושהי התקנה שאוכל להתקין בעצמי בלי לפתוח את החסימה?
מתנצלת מראש שיש לי הבנה ששואפת לאפס בנושא הזה. אז אל תצחקו. טוב אפשר בשקט...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פרסומון העלה לך נגן מדיה עבור מערכת אנדרואיד, בסיומת apk.
את מעבירה את הקובץ למכשיר [דרך המחשב, או sd], לאחמ"כ את נכנסת למנהל הקבצים במכשיר, לוחצת על הקובץ המדובר, המכשיר יבקש אישור התקנה, תאשרי ותתקיני, ויש לך נגן במכשיר.

אני צופה מראש שלא יהיה לך מנהל קבצים ו-apk insteller להתקנת היישום.
אבל במידה והם קיימים, תפעלי עפ"י ההוראות. זה ממש פשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1804398:
פרסומון העלה לך נגן מדיה עבור מערכת אנדרואיד, בסיומת apk.
את מעבירה את הקובץ למכשיר [דרך המחשב, או sd], לאחמ"כ את נכנסת למנהל הקבצים במכשיר, לוחצת על הקובץ המדובר, המכשיר יבקש אישור התקנה, תאשרי ותתקיני, ויש לך נגן במכשיר.

אני צופה מראש שלא יהיה לך מנהל קבצים ו-apk insteller להתקנת היישום.
אבל במידה והם קיימים, תפעלי עפ"י ההוראות. זה ממש פשוט.
תודה על ההסבר
ואם אכן אין לי, יש פתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה