תודה רבה!
@נתנאל 1 @שלמה בלושטיין @קורג מישהו?כששומרים מקצב בזיכרונות הוא שומר את זה עם המהירות הסטנדרטית, איך אפשר לשמור מקצב עם מהירות אחרת?
אתה בוחר את המקצב הרצוי, משנה את הטמפו למהירות שאתה רוצה, ושומר את זה בתפריט שנפתח בחץ למעלה, יש שם כמה אופציות, לשמור צלילים וגם לשמור את המהירות או איך המקצב יתחיל בפתיחה או בבית הראשון וכדו'.כששומרים מקצב בזיכרונות הוא שומר את זה עם המהירות הסטנדרטית, איך אפשר לשמור מקצב עם מהירות אחרת?
תודה רבה!!!אתה בוחר את המקצב הרצוי, משנה את הטמפו למהירות שאתה רוצה, ושומר את זה בתפריט שנפתח בחץ למעלה, יש שם כמה אופציות, לשמור צלילים וגם לשמור את המהירות או איך המקצב יתחיל בפתיחה או בבית הראשון וכדו'.
א. צריך להיות במוד סיקוונסר ואז ללחוץ על רקורדקופץ על האשכול
א. איך מכינים פלייבק ממקצב קיים? אני לא מצליח למצוא ב record פונקציה כזאת.
ב. איך עושים שכשאני רוצה לעבור צליל ואני לוחץ על הבנק זה לא מיד עובר לי לצליל של הברירת מחדל באותו בנק אלא נשאר על הצליל שאיתו אני כעת מנגן ואני יכול לבחור מתוך הבנק איזה צליל שאני רוצה, (אם לא הובנתי אסביר שוב...)
שו הדא?צריך להיות במוד סיקוונסר
איפה בדיוק?ב. בהגדרות גלובל אפשר לשנות איך שרוצים
א. צריך להיות במוד סיקוונסר ואז ללחוץ על רקורד
/QUOTE]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים