קורג PA4X

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהו שמעוניין למכור,
לקשר בינכם?

• הוסף לסימניות
יש את היהודי מאשדוד שמוכר - 0587608756
נ.ב. הוא הכי זול, אבל לא תמיד יש לו
אישית לא הייתי ממליץ לעבוד איתו
במשך חודש וחצי הוא מרח אותי ומשך אותי שכבר מגיע לו סחורה וזה בנמל ועוד ועוד
והבנתי שאני לא היחיד שהוא עשה לו את זה
ואני רק מתאר לעצמי איזה שירות יש לו אחרי הקנייה....
אגב, אין לו חנות זה סוג של מחסן...

אני קניתי לאחרונה באשדוד
בקניון לב אשדוד בחנות לה מיוזיק
קיבלתי עליו המלצה ממישהו שמכיר אותו כבר למעלה מ 20 שנה
יש לו שירות טוב ומחירים הכי זולים בארץ!! מבדיקה... (לא רק של קלידים אלא גם שאר הציוד)
הוא מוכר בטיפ טיפה יותר יקר מההוא לעיל... ושווה את ההפרש בכמה מאות שקלים האלו
אם מגיעים עם כסף מזומן יש מצב להסתדר על הנחה...

• הוסף לסימניות
אתה מחפש יד שניה או חדש?
אני קניתי בהרמוניה בירושלים והייתי די מרוצה, גם מהמחיר וגם מהשירות.
יד שניה יהיה קצת קשה להשיג, אין כרגע כלי יותר טוב אז למה שמישהו ירצה למכור אותו? כמובן תמיד אפשר לבדוק באתרי יד שניה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קניתי שם לפני כמה שנים את הארוך ב15800
אז זה היה הכי זול שמצאתי מכמה חנויות.
מאז המחיר ירד בהרבה, והקצר עוד יותר זול
נראה לי שהמחיר צריך להיות באיזור 13000

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי שם לפני כמה שנים את הארוך ב15800
אז זה היה הכי זול שמצאתי מכמה חנויות.
מאז המחיר ירד בהרבה, והקצר עוד יותר זול
נראה לי שהמחיר צריך להיות באיזור 13000
אז באשדוד בחנות שהזכרתי לעיל המחיר יותר זול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה