דלקת ראות מצויה בהרבה מקרים בחולי קורונהחלק מהתסמינים בקורונה הם ליחה, שיעול וכאב קל בראות או שכדאי לבדוק אם זה דלקת ריאות?
אני ממש סבלתי, הלכתי להבדק והרופא אמר שהראות ב"ה נקיות. עזר לי להרגע ולהמשיך לסבול ברוגעחלק מהתסמינים בקורונה הם ליחה, שיעול וכאב קל בראות או שכדאי לבדוק אם זה דלקת ריאות?
יש דברים שעוזריםאני ממש סבלתי, הלכתי להבדק והרופא אמר שהראות ב"ה נקיות. עזר לי להרגע ולהמשיך לסבול ברוגע![]()
גם לי זה קרה והלכתי לרופא ואמר שהריאות נקיות אבל השיעול לא הפסיק אז הוא שלח אותי לצילום וכן היה דלקת ראותאני ממש סבלתי, הלכתי להבדק והרופא אמר שהראות ב"ה נקיות. עזר לי להרגע ולהמשיך לסבול ברוגע![]()
תוכלי לכתוב לי בפרטי?יש דרכים להקל על ליחה ושיעול
אם יש צורך תפני אלי בפרטי
בעלי מטפל בחולי קורונה מטעם ארגון חסדי עמרם
אם א ין לי אפשרות לפנות בפרטי, איך אפשר לדעת מה יכול לעזור?יש דרכים להקל על ליחה ושיעול
אם יש צורך תפני אלי בפרטי
בעלי מטפל בחולי קורונה מטעם ארגון חסדי עמרם
מאיזה איזור את?אם א ין לי אפשרות לפנות בפרטי, איך אפשר לדעת מה יכול לעזור?
תודה מראש
ירושליםמאיזה איזור את?
אני שולחת לך הודעה אישיתירושלים
תודה
כל חולה קורונה יכול לקבל צילום חזה או רק מי משתעל?גם לי זה קרה והלכתי לרופא ואמר שהריאות נקיות אבל השיעול לא הפסיק אז הוא שלח אותי לצילום וכן היה דלקת ראות
אז ממליצה לעשות צילום חזה
מדובר בתרופה רג'נרון?קרוב משפחה היה עם דלקת ראות עם קורונה.
קיבל טיפול ביתי בבית מיד בהתחלה.
אין לי מושג מה הטיפול היה.
כן אני יודעת שאשתו אמרה לי שאם חולי קורונה היו מקבלים את זה כולם מיד,
לא היו אנשים בבתי חולים.
לא יודעת מה נכון.
אבל שווה בירור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים