קורונה קורונה סלולרית

• הוסף לסימניות
אין לי ידע ברור בענין.
אבל נראה לי שלתת לילדים טלפון ליד האוזן כמה שעות ביום, זה ממש מסוכן מבחינת קרינה, שכידוע ילדים רגישים יותר.
האם יש למישהו מידע בענין?

• הוסף לסימניות
אין לי ידע ברור בענין.
אבל נראה לי שלתת לילדים טלפון ליד האוזן כמה שעות ביום, זה ממש מסוכן מבחינת קרינה, שכידוע ילדים רגישים יותר.
האם יש למישהו מידע בענין?
מאד מסוכן!
א. כדאי שיקפידו לדבר עם רמקול בלבד. כי גם אוזניות רגילות לא בריאות לאוזניים.
ב. רצוי לפצל אותם בחדרי הבית ולא לרכז כמה טלפונים ניידים בחדר אחד.

והכי חשוב לזכור
אני ה' רופאיך!

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל מאוד מאוד מסוכן! סכנה מוחשית של התפתחות בעיות רפואיות מורכבות עד כדי מחלות קשות אצל כאלו שנחשפו בצורה מוגזמת לקרינה סלולרית, מנסיון אישי סבלתי מכאבי ראש עזים ואף מדלקות לאחר חשיפה רבה.
להלן מספר כללים נוספים מלבד אלו שנאמרו.
א. אין להשתמש בבלוטוס זה מוסיף על הקרינה הבסיסית את הקרינה של הבלוטוס מלבד זאת שהמכשיר המשדר מונח פעמים רבות סמוך לאברים רגישים מאוד. האופציות הינן או אוזניות או האזנה דרך רמקול, להימנע ככל האפשר מהחזקת המכשיר עצמו סמוך זמן רב כל כך לאוזן.
ב. אין ללכת לישון עם הטלפון, סיכון של קרינה רצופה במשך שעות רבות.
ג. יש לקצוב את זמן ההאזנה הרצופה לכחצי שעה לכל היותר.
ד. להשאיר חלון פתוח מצמצם בהרבה את הקרינה.
ה. ולסיום שהיה במקום עם קליטה מיטבית ( ניתן לראות בצד שמאל של כל מכשיר את רמת הקליטה) מצמצם את הקרינה.
וכמובן האופציה המועדפת היא טלפון קווי של בזק והוט שדלוק על רמקול.
ה' יעזור שלא ינזק שום ילד יהודי מהקווים שכל מטרתם טובה וחיובית ושכולם יעברו את התקופה בשלום מכל הבחינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה