- הוסף לסימניות
יש לא מעט כאלותחשבו כמה מבורך היה לו היו קלינאיות תקשורת חרדיות שהן גם דוברות אידיש...
יש לא מעט כאלותחשבו כמה מבורך היה לו היו קלינאיות תקשורת חרדיות שהן גם דוברות אידיש...
והרבה בזכות חסידות בעלז.יש לא מעט כאלו
גם נכון.והרבה בזכות חסידות בעלז.
ככל שאני מעמיקה את הידע שלי בנושא אני מגלה שיש סוג של מעגל:
חרדים/ות מעדיפים ללמוד רק מקצועות 'נורמליים', ובמקצועות הנורמליים השוק כבר מוצף...
למשל, חרדיות בשוק ההיטק זה סביר לגמרי, אבל רק במקצוע של הנדסת תוכנה. ומה עם הנדסת אלקטרוניקה שתאפשר לעבוד עם חומרה? יש איזושהי סיבה שזה כן וזה לא?
לא חושבת.
סתם כי ככה נורמלי.
בעולם, גם הנדסת תכנה זה רוב גברי מובהק.עד כמה שידוע לי יש באחד הסמינרים בירושלים מגמה של הנדסאות אלקטרוניקה.
חייבת לציין, שבשונה מתוכנה, באלקטרוניקה יש רוב גדול של גברים.
כך שסביבת העבודה קצת פחות נוחה לאישה חרדית.
בעולם, גם הנדסת תכנה זה רוב גברי מובהק.
פשוט בגלל שנכנסו נשים חרדיות לתחום, אז נוצרו סביבות עבודה מתאימות.
מעגל, כבר אמרנו?
מכירים מקום עם סביבה חרדית לגברים?לא באותה מידה.
מהכרות קרובה מאוד של שני התחומים.
לעומת זאת, לגבר חרדי, הייתי ממליצה על הנדסת אלקטרוניקה,
סביבת העבודה תהיה יותר גברית מאשר בתוכנה.
אפילו בתוכנה זה כמעט ולא קיים....מכירים מקום עם סביבה חרדית לגברים?
מכירים מקום עם סביבה חרדית לגברים?
למיטב ידיעתי, שוק התעסוקה של גברים חרדים מאופיין בטפטופים, אחד פה ואחד שם.אז אשאל אחרת: איפה יש מקומות עם אחוז גבוה של חרדים לגברים כמובן?
לא ידעתייש לא מעט כאלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים