קורס אידיש

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת קורס אידיש טוב בירושלים, לימוד מהבסיס
מישהו מכיר?
תודה

• הוסף לסימניות
אני עוסקת בזה, אני עושה מידי פעם קורסים ללימוד אידיש בירושלים,
השיטה שלי מאד מעשית, לא סתם שינון מילים, אלא להבין מהיסוד, ולהיחשף בהדרגה לשפה ואוצר מילים...
אני מקווה בעז''ה לפתוח קבוצה, אבל יכול לקחת זמן... אם יש עוד נשים שמעונינות אז בכיף, המחיר בכלל לא יקר... יותר כדמי רצינות. [לימוד שפה דורש מוטיבציה, ונכונות להשקיע, זה לא דומה לקורס ציור דמויות למשל...]
אם זה מעניין מישהי אוכל לפרט יותר.

• הוסף לסימניות
אני עוסקת בזה, אני עושה מידי פעם קורסים ללימוד אידיש בירושלים,
השיטה שלי מאד מעשית, לא סתם שינון מילים, אלא להבין מהיסוד, ולהיחשף בהדרגה לשפה ואוצר מילים...
אני מקווה בעז''ה לפתוח קבוצה, אבל יכול לקחת זמן... אם יש עוד נשים שמעונינות אז בכיף, המחיר בכלל לא יקר... יותר כדמי רצינות. [לימוד שפה דורש מוטיבציה, ונכונות להשקיע, זה לא דומה לקורס ציור דמויות למשל...]
אם זה מעניין מישהי אוכל לפרט יותר.
אני אשמח למידע על זה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש קורס אידיש לגברים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה