קורס איור דיגיטלי בסמינר החדש

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קורס איור דיגיטלי! ב"הכשרה מקצועית" של הסמינר החדש בירושלים (מלכי ישראל) זה קורס ממש מקצועי וממוקד למי שיודעת ואוהבת לאייר ורוצה להעלות את האיורים שלה בדרגה. מלמדים שם באופן מקצועי את "מנגה סטודיו 5" סודות וטיפים לאיור וצביעה מקצועית בפוטושופ. המורה העיקרית היא בתיה יונה, אם הבנתי נכון זה בשיתוף כמה מאיירות מהשורה הראשונה שמשתפות בשיטות עבודתן. מה שמדהים בקורס הזה שהוא זול בהרבה מכל הקורסים האחרים! אם אינני טועה זה 14 מפגשים של 4 שעות אקדמאיות בימי ראשון בערב, המחיר 1900 ש"ח. מאד כדאי. (לעומת קורסים של 12 אלף...) הכשרה מקצועית סמינר החדש: 02-6580758. מומלץ להתקשר מהר כי הם מחכים למלא קבוצה ומיד מתחילים. יש לי פה אינטרס כי אני רוצה לשלוח לשם את הבת שלי, בוגרת סמינר, והם לא מצליחים למלא קבוצה ולכן זה לא נפתח.

רבקי רוטנברג (הייתי יותר משתתפת בעבר, בעיצוב גרפי, ותמיד אהבתי להציץ פה באיור. היום אני כבר כמעט לא פה מקוצר רוח ומעבודה קשה)

• הוסף לסימניות
זה מתאים רק למי שיש רקע בגרפיקה?

• הוסף לסימניות
ציפו, עוזרת לך :p

לא נראה לי שקשור לכאן ידע בגרפיקה,
התכוונת לשאול אם צריך ידע קודם באיור?

• הוסף לסימניות
זה מתאים רק למי שיש ידע באיור ובציור ורקע בתוכנות של מחשב

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין...
יודעים לאייר אבל חשבתי יש כמה שירצו להתמקצע עוד. או לא מכירים את מנגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;2421677:
לדעתי כדאי לך לפרסם באיש את רעהו.
פה כבר כולם יודעים לאייר ;)

רעיון
יש לך מושג איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה