מידע שימושי קורס אנגלית מדוברת

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לדעת פרטים על קורס אנגלית מדוברת באזור בני ברק
ממישהי שלמדה והיתה מרוצה
קורס טוב ברמה גבוהה
תודה

• הוסף לסימניות
עוד משהו?
הייתי אצלה כבר
יש שם המון לחץ, זה לא מתאים לי

• הוסף לסימניות
יש את גלובוס שעשו עכשיו חוג דרך הטלפון בגלל התקופה אם מעניין אותך עוד פרטים תפני אלי למייל זה השם של הניק שלי פלוס שטרודל גימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
היי, אולי תוכלי יותר לפרט לי למה זה לא מתאים לכל אחת? מה הסגנון שם? מה הדרישות הלימודיות?

כי זה חוג מאד תחרותי ויש בנות שזה מאד מלחיץ אותן לי לקח שנתיים להגיע לחוג רגועה ולא לחוצה
אבל זה השיטה שלה וזה בתכלס מה שמביא תוצאות (וגם זה המחיר הכי זול שראיתי לחוג ברמה כזאת )

• הוסף לסימניות
היי אני אשמח למי שיש להמליץ על חוג אנגלית לבת בערך בת 17 משהו שתצא עם זה דיבור טוב באזור בבני ברק
אפשר גם ירושלים למי יש להציע?
תוודה

• הוסף לסימניות
היי אני אשמח למי שיש להמליץ על חוג אנגלית לבת בערך בת 17 משהו שתצא עם זה דיבור טוב באזור בבני ברק
אפשר גם ירושלים למי יש להציע?
תוודה
כמו שנכתב למעלה,
החוג של יונית מספר 1

• הוסף לסימניות
מה מספר טלפון של הקורס של יונית?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום,
אשמח ג"כ לדעת על קורס אנגלית מדוברת באזור מודיעין עילית
שיוצאים ממש דוברים ברמה גבוהה
דחוף לי ממש !!!!!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה