כללי קורס באילוסטרייטור לגרפיקאיות בלבד

• הוסף לסימניות
אני מציע שאמיר יהיה המרצה הראשון....

• הוסף לסימניות
חי חי חי... אבל בשמחה

• הוסף לסימניות
יותר מהפן המקצועי,
זה יהיה מרתק להכיר את הפרצופים שמאחורי הניקים...

כלומר, הפרצופים שמאחורי הניקיות.

• הוסף לסימניות
בהחלט נכון.
זה חשוב לא פחות מההרצאה עצמה. להכיר את החברים למקצוע, להחליף כמה מילים, ולשמור על קשר.

• הוסף לסימניות
יש לי מספר הצעות לקורסים - - -

1. הכנת גלופות, הזהבות הבלטות ומה שבינהם.
2. קופרייטינג, מילים שמוכרות יותר.
3. פסיכולוגיה, איך לעבוד מול לקוחות ולצאת שפויים.
4. grep - החיים הקלים.

המשך יבוא - - -

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיפה גם קורס לניהול עסק,
על כישורי האומנות של כולם אין עוררין, אך לרבים חסר ידע בניהול, תמחור, כלכלה ועסקים. כל נושא העבודה מול רשויות מס הכנסה ומע"מ ,רבים נמנעים מחוסר ידע ומחשבה שזה מסובך מידי.
אולי משהו בשיתוף מט"י, שיתן דגש על התחום המסויים בו אנו עוסקים.

• הוסף לסימניות
נו... אנחנו אוטוטו אחרי החגים.

• הוסף לסימניות
כדאי כמה שיותר צמוד ל'אחרי החגים', כי אז יש לאנשים זמן (עפ"י רוב זה זמן די רגוע).

• הוסף לסימניות
וגם ונתנו10 נמצא בארץ.. :)

• הוסף לסימניות
בדיוק. אני רוצה ללמוד ולהעשיר ידע, כמה שאפשר, לפני שאני בורח מכאן.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת אפשר לפרסם פה מחיר של הקורס?
בזמנים כאלה עמוסים, אין זמן להרים טלפונים לצערי.

• הוסף לסימניות
ועוד - - -

לא יודעת מה ועד כמה יהיה ביקוש,
אבל מה אתם אומרים על קורס/מס מפגשים
בעניין כתיבת סקריפטים (לאינדי)?

ועוד משו,
פיטסטופ - - -

• הוסף לסימניות
נכון מאוד בלה בלה גם אני היתי שמחה ובאמת בעבר כבר שאלתי את המנהל על ענין פיטסטופ אולי ירימו את הכפפה וכן- בירושלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה