דרוש מידע קורס בדיקת תוכנה

• הוסף לסימניות
הציעו לי מטעם המקום שבו אני לומדת (לתואר שלא קשור להייטק) קורס בדיקת תוכנה ידני של שישה מפגשים של שלוש שעות. האם באמת אפשר בזמן כזה לקבל את הידע הנדרש?
אני כן רוצה לפנות לעבוד בזה השאלה אם קורס כזה מספיק?
אציין כי הקורס יעובר ע"י חברה פרטית והתעודה שתתקבל היא מטעם החברה (הפרטית)
אשמח לתשובה מהמבינות בעניין

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהמצב היום בשוק ממש קשה,

ברגע שההיצע גדול מהביקוש החברות יכולות להרשות לעצמן לסנן הרבה יותר, וכלול בכך ההכשרה שעבר העובד.
קורס כזה יזול ללכת כשיש הצפה של ביקוש עובדים, פחות במצב הנוכחי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הציעו לי מטעם המקום שבו אני לומדת (לתואר שלא קשור להייטק) קורס בדיקת תוכנה ידני של שישה מפגשים של שלוש שעות. האם באמת אפשר בזמן כזה לקבל את הידע הנדרש?
לא אפשרי ואין לך מה לעשות עם זה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה שווה משהו...
חבל על הזמן.

• הוסף לסימניות
לא יהיה ידע מספיק, ובד"כ לרו המקומות ה לא תהיה הכשרה מתאימה
(למשרדי ממשלה נדרש קורס בן 400 שעות, למקומות אחרים תעודת ISTQB)
אם במקום בו את עובדת יש אגף של בדיקות תוכנה והם יתנו לך לעבור אחרי קורס כזה- יתכן שכך זה יהיה בסדר, כי להם אולי הידע של המערכות יהווה יתרון על מועמד אם הכשרה מקבילה ומקיפה יותר.

• הוסף לסימניות
לא יהיה ידע מספיק, ובד"כ לרו המקומות ה לא תהיה הכשרה מתאימה
(למשרדי ממשלה נדרש קורס בן 400 שעות, למקומות אחרים תעודת ISTQB)
אם במקום בו את עובדת יש אגף של בדיקות תוכנה והם יתנו לך לעבור אחרי קורס כזה- יתכן שכך זה יהיה בסדר, כי להם אולי הידע של המערכות יהווה יתרון על מועמד אם הכשרה מקבילה ומקיפה יותר.
לא מדובר על לעבוד במקום שבו אני עובדת כרגע אני מדברת על ממש לצאת לכיוון אחר ולחפש עבודה בתחום. לפי מה שאני מבינה מפה קורס של 18 שעות בכולל (האמת נשמע הזוי ) לא רלוונטי.
מה כן אפשרי? יש מקומות של קורס של כמה חודשים? עם תעודה נורמלית שאפשר לצאת איתה אחכ לעבוד?

• הוסף לסימניות
לא מדובר על לעבוד במקום שבו אני עובדת כרגע אני מדברת על ממש לצאת לכיוון אחר ולחפש עבודה בתחום. לפי מה שאני מבינה מפה קורס של 18 שעות בכולל (האמת נשמע הזוי ) לא רלוונטי.
מה כן אפשרי? יש מקומות של קורס של כמה חודשים? עם תעודה נורמלית שאפשר לצאת איתה אחכ לעבוד?
בערך שנה פעם בשבוע או פעמיים

• הוסף לסימניות
תבדקי בסמינרים במרכזי הכשרה מקצועית באיזורך, יש קורסים בני 10 חוד' יומיים בשבוע (שישי +יום אחה"צ) או חמישה חוד' מרוכזים של 3-4 ימים בשבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה