מידע שימושי קורס גינון טיפולי למגזר החרדי.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה ודאי היה של לשומרה דרך מכון בית יעקב.
השנה - לא בטוח
ידוע לי שהשנה היה אמור להיפתח במכללה בבית וגן
פרסמו גם בסמינר גור עם רחל לדני

• הוסף לסימניות
אשמח גם למידע,
אם החכמת בנושא אשמח שתיידעי אותי.
תודה
היום זה הרבה יותר מפותח
יש לזה קורס בסמינר החדש או הישן (לא זוכרת איזה מהם)
ובהרבה סמינרים מי שלומדת חינוך מיוחד זה משולב גם בלימוד תרפיה בגינון, באומנות, במוזיקה ובבע''ח
ואני מאמינה שי קורסים בעוד מקומות.. כבר לא המשכתי לחפש..

• הוסף לסימניות
בישן יש מסלול גינון עם שיתוף של לשומרה
אבל תכלס זה לא עם תעודה ששווה משהו דרמטי

• הוסף לסימניות
אין שום תעודה בגינון טיפולי ששווה משהו דרמטי.

רק מי שיש לה תואר רלוונטי בתחומים נושקים כמו תרפיה באומנות. עוסית. יכולה לטפל.
אני למדתי גינון טיפולי במקום מאד מקצועי (כשעוד לא היו בציבור שלנו) וסבורה בכל תוקף שאין שום סמכות ורשות לטפל בנפש מקורס כזה.
אני מאד בעד העצמה רגשית בטבע וגינון, ויש לזה המון יישומים. אבל בשום אופן: לא. לטפל בנפש. בלי הסמכה מקצועית. (ולא קורסים של חאפריות, שזה נושא כאוב ומטלטל בפני עצמו)
אגב לקורס קראו גינון טיפולי ככלי מסייע בחינוך.

אפשר לעבוד בבתי אבות ולראות פירות נפלאים.
בצהרונים, בכיתות מקדמות, בבתי ספר לחינוך מיוחד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תלוי במקום. בתי ספר של חינוך מיוחד לדעתי משלמים יותר, צהרונים- סטנדרט של צהרון
יש בתי אבות יוקרתיים שישלמו הרבה ויש מועדונית קשישים חסרות משאבים שלא יוכלו לשלם טוב...
צריך לזכור שאחד האתגרים בגינון טיפולי זה הרבה ציוד ואיבזור שקשה לשנע. יש פתרונות לכל דבר אבל צריך לקחת את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
בישן יש מסלול גינון עם שיתוף של לשומרה
אבל תכלס זה לא עם תעודה ששווה משהו דרמטי
זה אין בארץ בכלל....
אין הכרה בארץ למקצוע הזה אבל אם יש לכם תעודה בשילוב תעודת הוראה או טיפול אז הכל יותר קל...

• הוסף לסימניות
מעוניינים לבדוק ביקוש בציבור החרדי, לקורס גינון טיפולי, לגברים ולנשים בקבוצות נפרדות.
קורס מטעם הקרן הקיימת לישראל במחיר מסובסד מאוד.
יום לימודים אחד בשבוע למשך שנתיים.
נא להגיב באשכול זה בלבד, ולא לשלוח הודעות באישי.

• הוסף לסימניות
מעוניינים לבדוק ביקוש בציבור החרדי, לקורס גינון טיפולי, לגברים ולנשים בקבוצות נפרדות.
קורס מטעם הקרן הקיימת לישראל במחיר מסובסד מאוד.
יום לימודים אחד בשבוע למשך שנתיים.
נא להגיב באשכול זה בלבד, ולא לשלוח הודעות באישי.

• הוסף לסימניות
מה יצא בסוף עם המיזם הזה? גינון טיפולי לחרדיות מ'מרב'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה