דרוש מידע קורס הכנה ללידה אונליין

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מכאלו שהיו מרוצות על מי שמעבירה כזה קורס שיהיה יעיל ומקצועי.
והאם הקורס היה תחליף מוצלח לקורס פרונטאלי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש קורס של בת שבע כהן
אנחנו לקחנו והיה ממש מקיף ומקצועי ומאוד יעיל
עזר לנו ממש הרבה
לדעתי לא רק שהקורס הווה תחליף לפרונטלי אלא הוא יותר טוב
מכיון שהיה לנו ממש נוח לראות באיזה שעות שרוצים וכו'
בקיצור מומלץ

• הוסף לסימניות
בת ציון ביוביץ
(ממליצה עליה כחברה, לא הייתי בקורס שלה, היא מהממת!)

מצטטת מהמסרים שלה במייל:

הכנה ללידה בזום

את מוזמנת :)

לחצי כאן

ומלאי פרטים כולל טלפון

עם הלחיצה

תקבלי מייל אוטומטי

עם כל הפרטים של הקורס :)

• הוסף לסימניות
עובדת עם לאומית??
אני מחפשת משהי קורס הכנה ללידה טלפוני/דיגיטלי/זום...עם החזרים לניצול הסל כולו
בזמנו בררנו
והיא עובדת עם כל הקופות
וכמדומני מלאומית זה ההחזר הכי גבוה שיש
וגם הבתי חולים בירושלים מחזירים על הקורסים שלה

• הוסף לסימניות
אני פתחתי את האשכול וב"ה ילדתי לפני שבועיים ובעקבות ההמלצות פה הלכתי לקורס של בת שבע כהן.
אני ממש ממש ממליצה הקורס ברור, מעניין, מקיף והכי חשוב פרקטי מאד!
מאד נהנתי שהקורס אונליין אפשר לראות את השיעורים מתי שנח וכמה פעמים שרוצים ובת שבע תמיד זמינה ועונה במקצועיות ובמהירות לכל שאלה.
הקורס הוא זוגי ומכין ג"כ את הבעל בכל המובנים.....
הרגשתי שבזכותה הגעתי מוכנה ועברתי לידה חווייתית!!

• הוסף לסימניות
יש למישהי פרטים עדכניים של יצירת קשר עם אסתר טבעון?
כל המספרים החיפוש לא זמינים כבר וגם האתר לא פעיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה