ממליצה לך לקחת תומכת טובה ומנוסהכמו"כ אם מישהי מכירה תומכת לידה טובה מנוסה גם באזור בית שמש
אפשר פרטי יצירת קשר איתם?יש את פסי ורונית ללידה ראשונה בעיקר- מצוינות!
יש את מיכלי שמעונוביץ- הדרכה ללידה זוגית- מעולה!
מישהי?אפשר פרטי יצירת קשר איתם?
תודה מראש
היייש את פסי ורונית ללידה ראשונה בעיקר- מצוינות!
יש את מיכלי שמעונוביץ- הדרכה ללידה זוגית- מעולה!
איזה אתר מתוק וקסום!ממליצה לך גם לשאול חברות שמכירות אותך ואת הסגנון
יש לך שם מבחר גדול של תומכות
אפשר לראות באתר מאמימוש
מימוש סל לידה - מאמימוש
מימוש סל לידה נותנת שירות ליולדת? מה אני זכאית מסל הלידה מחשבון מימוש זכאות להבראה צימרים להבראה יולדת יקרה, מזל טוב 😀 חשוב לנו שתוכלי לממש את הזכאות שלך בסל לידה במקסימום האפשרי. אנא הקדישי רגע לבחינת זכאותך במימוש סל הלידה (או קישור למימוש סל לידה, מה שנראה לך נכון יותר), והתאימי עבורך בהתאם...mamimush.co.il
תודהאיזה אתר מתוק וקסום!
האמת היא שלאבנוגע לתומכות באתר, האם זה אחרי סינון כלשהו, או לא?
תשלחי לי בפרטי או תרשמי מייל ואחזיר לך את המספריםאפשר פרטי יצירת קשר איתם?
תודה מראש
מצאת?מחפשת תומכת לידה מומלצת בירושלים ללידה ראשונה.
תודה!
הייהיי,
מקפיצה את האשכול.
אשמח לדעת האם יש קורס הכנה ללידה חוזרת.
משהו מקצועי במחיר סביר.
משום מה אני מכירה רק כאלו שעושות מפגש אחד
ומבקשות- 1000 ש"ח... ונותנות איזה שובר בחנות.
אני מחפשת משהו עם ערך ומקצועיות.
לא כמו כולן שזה בעיקר הצ'ופרים ופחות הרצינות וההשקעה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים