- הוסף לסימניות
הבת שלי, בת 15, גדלה בוונצואלה, ולמדה בבית ספר וירטואלי כל שנות בית הספר היסודי כולל כיתה ט' (לימודים וירטואלי בשבילה, זה אוירה טבעית! והיא מעדיפה מסך ממחברת, ועכבר עדיף לה מכל מכשיר כתיבה אחר)
דוברת עברית, אנגלית וספרדית.
היא עברה היום ללמוד בארץ, (בכפר חב"ד) ואני מעוננינת לתת לה קורסים בגרפיקה, וירטואלי זו אפשרות ריאלית מאוד בשבילי.
הקורס שמציעים בפרוג לא מיועד לגיל שלה, הוא מאוד ארוך ואינטנסיבי ואני פוחדת להפיל עליה מעמסה כזו לתקופה ארוכה כל כך
חוץ מזה הקורס לא זול, ואני לא יודעת איך היא תתמודד עם כל נושא הלימודים בארץ, להתחייב היום על השנה וחצי הבאים. לכן נראה לי לקחת את זה בבלוקים, אולי לתת לה רק פוטושופ תחילה, או אינדזיין, אילוסטרייטר, ואחר כך לתת לה הפרדות צבע וכד'
היא מכירה את פוטושופ ואינדזיין מלימוד עצמי cs5
מישהי רוצה לתת כאלה שעורים? (עדיף לי כמובן אשה!)
יש בבני ברק קורסים לקבוצות בגיל היעד של ביתי שמישהו ממליץ?
בתודה מראש
מילכה רייטפארט
קראקס, וונצואלה
דוברת עברית, אנגלית וספרדית.
היא עברה היום ללמוד בארץ, (בכפר חב"ד) ואני מעוננינת לתת לה קורסים בגרפיקה, וירטואלי זו אפשרות ריאלית מאוד בשבילי.
הקורס שמציעים בפרוג לא מיועד לגיל שלה, הוא מאוד ארוך ואינטנסיבי ואני פוחדת להפיל עליה מעמסה כזו לתקופה ארוכה כל כך
חוץ מזה הקורס לא זול, ואני לא יודעת איך היא תתמודד עם כל נושא הלימודים בארץ, להתחייב היום על השנה וחצי הבאים. לכן נראה לי לקחת את זה בבלוקים, אולי לתת לה רק פוטושופ תחילה, או אינדזיין, אילוסטרייטר, ואחר כך לתת לה הפרדות צבע וכד'
היא מכירה את פוטושופ ואינדזיין מלימוד עצמי cs5
מישהי רוצה לתת כאלה שעורים? (עדיף לי כמובן אשה!)
יש בבני ברק קורסים לקבוצות בגיל היעד של ביתי שמישהו ממליץ?
בתודה מראש
מילכה רייטפארט
קראקס, וונצואלה
הנושאים החמים