כללי קורס עצוב גרפי לנערה בת 15

• הוסף לסימניות
הבת שלי, בת 15, גדלה בוונצואלה, ולמדה בבית ספר וירטואלי כל שנות בית הספר היסודי כולל כיתה ט' (לימודים וירטואלי בשבילה, זה אוירה טבעית! והיא מעדיפה מסך ממחברת, ועכבר עדיף לה מכל מכשיר כתיבה אחר)
דוברת עברית, אנגלית וספרדית.
היא עברה היום ללמוד בארץ, (בכפר חב"ד) ואני מעוננינת לתת לה קורסים בגרפיקה, וירטואלי זו אפשרות ריאלית מאוד בשבילי.
הקורס שמציעים בפרוג לא מיועד לגיל שלה, הוא מאוד ארוך ואינטנסיבי ואני פוחדת להפיל עליה מעמסה כזו לתקופה ארוכה כל כך
חוץ מזה הקורס לא זול, ואני לא יודעת איך היא תתמודד עם כל נושא הלימודים בארץ, להתחייב היום על השנה וחצי הבאים. לכן נראה לי לקחת את זה בבלוקים, אולי לתת לה רק פוטושופ תחילה, או אינדזיין, אילוסטרייטר, ואחר כך לתת לה הפרדות צבע וכד'
היא מכירה את פוטושופ ואינדזיין מלימוד עצמי cs5
מישהי רוצה לתת כאלה שעורים? (עדיף לי כמובן אשה!)
יש בבני ברק קורסים לקבוצות בגיל היעד של ביתי שמישהו ממליץ?
בתודה מראש
מילכה רייטפארט
קראקס, וונצואלה

• הוסף לסימניות
http://www.designalive.com/
האתר הזה מעביר קורסים וירטואלים באנגלית לכל תחומי העיצוב, גרפיקה בניית אתרים

• הוסף לסימניות
בס"ד
באתר הזה http://www.lynda.com/ מציעים קורסים לשלל תוכנות, אתר מקצועי ומומלץ!
(רק תבדקי את רמת הצניעות באתרים אלו, לפעמים משתמשים מתמונות לא לנו)
ד"א יש באתר הנ"ל קורס אילוסטרטור של מורדי גולדינג מורה יהודי דתי.
וכמובן זה בתשלום!!!

• הוסף לסימניות
מילכה, נשמע מעניין מאוד. למידה ורטואלית מתאימה לאופי מאוד מסויים.

אולי שגם פרוג יעשו למידה מרחוק? לי זה ממש יעזור! חשבתי לארגן קבוצה ללמוד אינדזיין בירושלים, אבל במצב הנוכחי אני חושבת שאני יורדת מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;625282:
חשבתי לארגן קבוצה ללמוד אינדזיין בירושלים, אבל במצב הנוכחי אני חושבת שאני יורדת מזה.

באמת תמהתי מה קרה עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;625366:
באמת תמהתי מה קרה עם זה.

רוצה לחבור אלי ונארגן יחד?

• הוסף לסימניות
למה בעצם את רוצה להפוך אותה לאשת מקצוע בגיל 15?
מה זה ייתן לה?
הידע המקצועי שהיא תרכוש, לא בטוח עד כמה יהיה רלוונטי בעוד 5-6 שנים כשתצא לשוק העבודה, וזו תהיה כרגע מעמסה מאוד גדולה עליה, בהנחה שהיא עדיין לא סיימה את חוק לימודיה ויש לה עוד שיעורי בית ומבחנים להתכונן אליהם...

את כותבת שהיא למדה לבד את התוכנות, זה נהדר, היא יכולה להמשיך להתנסות בהן ולהתפתח בלימוד עצמי. ולכשתגיע לגיל שבו שייך לצאת לשוק העבודה, אם היא תרגיש שעדיין יש לה צורך בקורס, היא תוכל להירשם לקורס. זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לדעתי.

בינתיים תוכלי לרכוש לה ספרי עיצוב, את כותבת שהיא דוברת אנגלית וספרדית - מצויין! יש ספרי עיצוב רבים בשפות אלה, ניתן לרכוש באמאזון.

• הוסף לסימניות
התחלתי בגיל 15. יש לי להערכתי כ-30 ו% מהידע.
עכשיו אני הולך לישיבה גבוהה- כשאצא משם בעוד מספר שנים לא בטוח שכולו יהיה רלוונטי.

• הוסף לסימניות
היא חיה עד היום בבית שוקק חיים, בית חב"ד פעיל וכו', ועברה עכשיו לגור בבית של סבא, כדי שתוכל ללמוד בארץ. יהיה לה שם שקט מידי, ומתסכל מידי, ואני חייבת לאתגר אותה במשהו שהיא מאוד אוהבת. היא בחורה מבריקה והלימודים לא תופסים לה מספיק שעות עקב כך...
היא זרה במדינה ואין לה חברות, עקב העובדה שכל חייה היו חיים וירטואלים, אני לא בטוחה שהיא תדע איך מתנהגים עם חברות וייקח לה הרבה מאוד זמן להכנס למסגרת חיים נורמלית, עד אז אני רוצה שתהיה לה סיבה טובה לרוץ לבית של סבא ורק קורס מעניין וירטואלי ייגרה אותה מספיק, לעניות דעתי.
גם קורס לא וירטואלי יהיה טוב, היא לא צריכה תעודה, לא קורס אינטנסיבי וכו', היא אוהבת את הנושא ומוצאת בו ענין רב ומקום להתפרק... היא לא מחפשת מקצוע.
אני מחפשת לה את ה"פינה הבטוחה" שהיא תוכל לברוח אליה כשיהיה לה קשה עם כל האתגרים שעומדים מולה, בין בית ספר חדש, מסגרת שהיא לא מכירה, רחוק מהבית והמשפחה וכד'
אני פתוחה לכל רעיון שיהיה!

• הוסף לסימניות
ת'כלס - לימוד בקבוצות קטנות לנערות בבני ברק
אני למדתי שם והיה מקסים!
אם תרצי טלפון - אחפש לך בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מעניין, מאתגר...
באיזה אזור בארץ את מחפשת? אני בבני ברק- מתאים לך?
אם כן, תפני אלי באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
SOLO

משהו שמע? התנסה? מכיר את מכון SOLO? הם נותנים שעורים באינטרנט, גמישים מאוד עם השעות וכו', שעורים פרטיים, בקצב ובזמן שלה (כך שכשהיא חוזרת הביתה לפסח או לתשרי, היא לא תפסיד שעורים, וזה חשוב, או שהיא יוצאת לקעמפ בחודשי הקיץ) הם לא דתיים, אבל אמרו לי שהוא עבדו הרבה עם דתיים ורגישים לצרכים שלהם.
אפשר לענות לי באופן אישי במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קבוצות קטנות בבני ברק

קבוצות קטנות בבני ברק נשמע לי מאוד הגיוני!
למישהו יש מיידע בנושא, מספרי טלפון או המלצות וכו'?

• הוסף לסימניות
תכל'ס קבוצות קטנות או פרטי לנערות/נשים בבני ברק
0504128836

• הוסף לסימניות
אני אישית למדתי גרפיקה בצורה מאוד מקצועית נכונה וכיפית עם השיעורים לצפייה של Total training הם עושים עבודה מדהימה בצורה מאוד כיפית ולדעתי הם הרבה יותר טובים בשיטת העברת החומר מהמתחרים כדוגמת LINDA וכדו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה