דרוש מידע קורס עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
היי שלום לכולם אני חדש פה את האמת אס ככה אני בן 26 פלוס ילד בגיר ישיבות וכרגע אני שוקל ללמוד מקצוע ורציתי מאד ללמוד עריכת וידאו ולא בזום אני מחפש מישהו מקצועי שמלמד פרטי אשמח לעזרה בנושא#

• הוסף לסימניות
היי שלום לכולם אני חדש פה את האמת אס ככה אני בן 26 פלוס ילד בגיר ישיבות וכרגע אני שוקל ללמוד מקצוע ורציתי מאד ללמוד עריכת וידאו ולא בזום אני מחפש מישהו מקצועי שמלמד פרטי אשמח לעזרה בנושא#
אמנם זום זה מעצבן נורא, אבל מצד שני ממליץ לך ללמוד בקורס שיש אפשרות לצפות בהקלטות של השיעורים שהשתתפת בהם, אם יש כזה קורס פרונטלי מעולה, אם לא אז עדיף זום.
יש כ"כ הרבה פרטים וכלים שתפספס המון אם לא יהיה לך תיעוד, תמיד ששואלים בפעם השניה מסבירים פחות בהרחבה.

ללמוד מאדם פרטי זה קצת יתרונות של ניצול זמן, אבל הרבה חסרונות, לא מומלץ
אולי אחרי ששולטים בבסיס וצוברים נסיון של תקופת מה, כדאי לקחת מספר שיעורים אצל המאסטרים כדי להתפתח (ואגב יש מלא הדרכות כאלה ביוטיוב וכד'), אבל ממש לא בלימוד הבסיס.

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול למה צריך את כל הפרטים שלך בשביל השאלה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה