התייעצות קורס פייתון בפתוחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כעיקרון לפייתון עקומת למידה ממש טובה, את יכולה ללכת על הבסיסי ואם תרצי בשלב מתקדם להוסיף נושאים תוכלי לעשות את זה בעז"ה בקלות.
בנוסף הקורס המתקדם יותר מציע רק מבוא לניתוח נתונים.
ותכנות מונחה עצמים מתקדם וקוד דינאמי - שזה לא קשור דווקא לפייתון, מניחה שתמצאי את זה בעוד שפות בקורסים אחרים.
מצד שני, זה הזמן שלך ללמוד ולהשקיע. וכן לא יודעת מה מצב העומס שלך בחיים - אני מניחה שקורס של 6 נק' לעומת 4 משמעותי גם בהיקף השעות וגם בקושי ובמורכבות החומר ומצריך יותר השקעה. אבל יכול לחסוך לך בעתיד עוד קורס.

• הוסף לסימניות
מה הרקע שלך בתכנות?
אם אין רקע בכלל אז כדאי לקחת את הבסיסי, שמלמד את הבסיס לתכנות ועל הדרך פייתון,
אם יש לך איזשהוא רקע אז עדיף לקחת את המתקדם ולהרויח עוד נושאים על הדרך כמו מבני נתונים ועוד.

תשומת לב שהקורס המתקדם הוא יותר נקודות זכות מה שאומר שהוא יקח יותר זמן מבחינת חומר למידה ומבחינת תרגול,
כ"כ הקורס המתקדם לכא' ילמד את הבסיס מהר יותר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה ידע בתכנות
קצת VBA באקסל

איך הקורס הזה ביחס ללינארית למדעים?

• הוסף לסימניות
איך הקורס הזה ביחס ללינארית למדעים?
את כנראה מתכוונת לקורס בפתוחה,
אני לא מכיר את הקורס (אני סטודנט במכון לב)
באופן כללי א"א להשוות קורס מתמטי לקורס תכנות, אלו תחומים שונים (גם אם יש קשר הדוק ביניהם).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה