קורס צילום של אריאל רבינסקי

• הוסף לסימניות
ראיתי פירסום בפייסבוק לקורס צילום פרטי שייפתח
הבנתי שהוא העביר כמה שיעורים בפרוג
משהיא השתתפה?
ממליצה?

• הוסף לסימניות
שווה ומומלץ מאוד !!!

• הוסף לסימניות
כן, מרתק, ממליצה גם.
(אם כי לא כ"כ חידש לי ברמת הרעיון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2515521:
כן, מרתק, ממליצה גם.
(אם כי לא כ"כ חידש לי ברמת הרעיון)
מעניין הם כותבים שזה רק למנוסות
אז מה באמת? זה מתאים יותר למי שבתחילת הדרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;2515622:
מעניין הם כותבים שזה רק למנוסות
אז מה באמת? זה מתאים יותר למי שבתחילת הדרך?

חח לא, לא יודעת..
הוא פחות מדבר על הטכני- שמתחילות- יותר צריכות את זה..
או שסתם כדי למנוע סקרנים שחושבים שהוא מגלה סודות על... ;)

• הוסף לסימניות
הסדנה של פרוג והסדנה הזאת זה שני דברים שונים, מיועד לרמה גבוהה יותר של משתתפים מנוסים, בפירוש לא למתחילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2515658:
חח לא, לא יודעת..
הוא פחות מדבר על הטכני- שמתחילות- יותר צריכות את זה..
או שסתם כדי למנוע סקרנים שחושבים שהוא מגלה סודות על... ;)

לאף אחד אין סודות על..
הכל עניין של הבנה ותרגול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2516157:
לאף אחד אין סודות על..
הכל עניין של הבנה ותרגול

ראינו לא מזמן עבודה שלו שלא מוצגת לקהל הרחב..
היה נראה לנו שהוא צלם מָאסְטֶר..
מה שמכונה בתחומים אחרים וירטוּאוֹז
ולא אין לי שום הבנה בצד הטכני רק בתוצאות.

• הוסף לסימניות
סתם ידע כללי - אריאל רבינסקי נחשב שיום לאחד מעשרת הגדולים בעולם!!
(היתה איזו תחרות משהו..)

זה לא כ"כ עניין של לתרגל פה, כי יש הרבהה צלמים/ות שיודעים טוב את העבודה, זה בעקר עניין של יצירתיות, ויציאה מהקופסא. (גם ייחודיות ובידול..) וזה דבר שאי אפשר ללמד!
מה שהוא עושה חוץ מלתת קצת ידע טכני, זה לפתוח את ה'ראש' - החשיבה, ולתת כיוונים ודוגמאות, ועוד כמה דברים שמדבר עליהם. (כבר לא זוכרת הכל.. זה היה לפני שנה.)
לכן גם זה לא כ"כ למתחילים..
ובטח שהוא לא מדבר את אותה סדנא שנתן בפרוג (והיה מרתק! בלי קשר..) אז אולי גם אני אשקול ללכת... ;) תני פרטים.. איפה, מתי וכו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2516657:
(היתה איזו תחרות משהו..)

.

לפי מה שזכור לי מאותו אשכול - הוא אחד מעשרת צלמי החתונות הגדולים בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2516198:
ראינו לא מזמן עבודה שלו שלא מוצגת לקהל הרחב..
היה נראה לנו שהוא צלם מָאסְטֶר..
מה שמכונה בתחומים אחרים וירטוּאוֹז
ולא אין לי שום הבנה בצד הטכני רק בתוצאות.

הוא באמת צלם מאסטר
יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים והוא מדבר לאנשים שכבר נמצאים בתחום.
לא למתחילים.. ובהחלט יש מה לשמוע

• הוסף לסימניות
אריאל אדם מקסים וצלם מוכשר מאוד!
רק לדייק לגבי המיתוס של אחד מעשרת הצלמים המובילים בעולם וההערה שעלתה פה שהיתה איזו תחרות... - זה לא נכון, הוא מסר הרצאה בחנות הצילום B&H וכשהציגו אותו לקהל המציג אמר שהוא מעשרת צלמי האירועים המובילים, לא תואר רשמי ובודאי לא בעקבות תחרות או משהו..
טבעם של שמועות שמתנפחות.

אין הדבר מוריד מערכו כצלם מוכשר ומנוסה מאוד, שנותן היום את הפתרון המקיף ביותר לאירועים גדולים ומורכבים בציבור הדתי - חרדי, ויש עוד כמה תותחים בתחום כמו רוני שטלצר ואחרים (ועוד לא מעט צלמים מעולים שמסתובבים בשוק בלי הרבה יחסי ציבור)

הרבה צלמים טובים פתחו לאחרונה אפיק פרנסה חדש של העברת סדנאות, זה מגלגל הרבה כסף ולא דורש הרבה מאמץ מהצלם, יש גם הרבה הרצאות קלילות שניתנות בחינם ומטרתן לקדם את יחסי הציבור כחלק ממסע פרסום שגם צלמים גדולים עושים

תכלס עבור צלם מתחיל הקורסים הללו יכולים בהחלט לתת דחיפה מסויימת קדימה, אבל שאף אחד לא יחשוב שאתה בא לקורס, משלם אי אלו אלפי שקלים ויוצא משם רבינסקי..
כפי שאמרתי, צריך הרבה הבנה (ופה הקורס יכול להועיל) והעיקר - הרבה תרגול ופיתוח מיומנות שליטה.
אה.. וגם כשרון טבעי כמובן.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי תואר רשמי, אבל אני אישית שמעתי את זה כשמסר את הסדנא בפרוג- חיים אמר.. ואולי לא תחרות, אבל משהו שהוא השתתף בו..
לגבי מה שכתבת בסוף - מסכימה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2516657:
(היתה איזו תחרות משהו..)

זה לא כ"כ עניין של לתרגל פה, כי יש הרבהה צלמים/ות שיודעים טוב את העבודה, זה בעקר עניין של יצירתיות, ויציאה מהקופסא. (גם ייחודיות ובידול..) וזה דבר שאי אפשר ללמד!
מה שהוא עושה חוץ מלתת קצת ידע טכני, זה לפתוח את ה'ראש' - החשיבה, ולתת כיוונים ודוגמאות, ועוד כמה דברים שמדבר עליהם. (כבר לא זוכרת הכל.. זה היה לפני שנה.)
לכן גם זה לא כ"כ למתחילים..
ובטח שהוא לא מדבר את אותה סדנא שנתן בפרוג (והיה מרתק! בלי קשר..) אז אולי גם אני אשקול ללכת... ;) תני פרטים.. איפה, מתי וכו..

לא יודעת פרטים מדויקים
צריך להתקשר ל 054-7722739
לקבלת פרטים/ הרשמה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת