עזרה קורס רוויט-מה הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות מנסיון על קורס רוויט מקוון שאכן מקנה שליטה אמיתית ופרקטית בתכנה.
יש לי ידע בסיסי מאד ברוויט ומעוניינת ללמוד את התכנה ברמה טובה שאוכל לעבוד בה בפועל.
אשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
הקורס של 'איש הרוויט', (הקורס המקיף) הוא קורס מקיף מאוד ומצוין. בינתיים היה לי שם תשובות על הכל!
אלא, שאת חייבת להתמיד, ולהתמיד ושוב להתמיד. ולעבוד כל הזמן במקביל על רוויט, כך שכל מה שאת לומדת נכנס לך להרגל. כי אם לא תמצאי את עצמך צופה בסרטונים שוב ושוב ושוב.
עוד נקודה - יש לו תקופה מסוימת בשנה (לא זוכר מדויק מתי, או סוף שנה או תחילת שנה - לועזית) שיש לו הנחות מטורפות, הקורס המקיף עולה אז פחות מ 1000 במקום כמעט 3000 כל השנה.
בהצלחה גדולה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
כשאתה אומר הקורס המקיף למה את מתכוון?
הבנתי שלאיש הרוויט יש קורס מקוון וגם קורס של 6 חודשים שממש לומדים בזום וצריך להגיש פרויקטים וכו'
על איזה קורס אתה מדבר?

• הוסף לסימניות
הי, בסוף החודש אנו פותחים מחזור נוסף לסדנת רוויט המקיפה ביותר!

להרשמה >

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
כשאתה אומר הקורס המקיף למה את מתכוון?
הבנתי שלאיש הרוויט יש קורס מקוון וגם קורס של 6 חודשים שממש לומדים בזום וצריך להגיש פרויקטים וכו'
על איזה קורס אתה מדבר?
יש לו באתר קורס שנקרא - הקורס המקיף. על זה דיברתי.
הקורס השני מאוד מאוד יקר.
ושוב - בהצלחה, עם המון המון התמדה

• הוסף לסימניות
אני למדתי את הקורס של לאה דבורץ והייתי סופר מרוצה
מקיף ממש את כל החומר ויחסית זול
יכולה לכתוב לאה דבורץ קורס רוויט באינטרנט ותראי את כל הפרטים...
בהצלחה רבה!
איפה שלא תחליטי ללמוד ממליצה לך להשקיע ולתרגל כמה שיותר

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעזרה -
האם למי שאין ידע באדריכלות- אבל מאד משיכה לתחום
אין לי כרגע אפשרות ללמוד לימודי אדריכלות מקיפים
האם לדעתכם אני יכולה ללמוד רוויט ולעבוד כשכירה\פרילנסית רק בתוכנה הזאת
או שחייב ללמוד קודם אדריכלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה