קו חדש לשיחות הרצאות ודרשות - להעביר הלאה לזיכוי הרבים

• פותח הנושא 999
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כדאי שיהיה שם מדור לשיחות חיזוק בענין כבוד חכמים ואמונת חכמים, שכ"כ צריכים חיזוק בזמן זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רובין;1111655:
כדאי שיהיה שם מדור לשיחות חיזוק בענין כבוד חכמים ואמונת חכמים, שכ"כ צריכים חיזוק בזמן זה.

יש שם מדור עניינים שונים, אני מאמין שאם אין כעת שיחה בעניינים אלו אולי בהמשך יהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1109406:
רציתי לידע את הציבור כי לאחרונה הוקם קו חדש של שיחות, הרצאות ודרשות נפלאות מכל מיני רבנים ומרצים מיוחדים במגוון רחב של נושאים

שם הקו: "קו המגידים" ומספרו 054-8594411

הבנתי שהקו בשלבי הקמה ובהמשך יתווספו שם עוד הרבה דברים מעניינים.

נא להעביר הלאה כמה שיותר לזיכוי הרבים

יש מדור חדש מאד מעניין, "המחשבה היומית" רעיון קצר של בין 2 ל - 5 דקות מפי טובי המרצים. זה אמור להתחדש מידי יום רעיון חדש. [זה נמצא במדור מס' 8 - כעת זה מושמע מיד בכניסה למערכת]

אם אתם ממתינים בתור או בתחנה וכד' תתקשרו ותהנו

שוה לשמוע ולהעביר הלאה לחברים וידידים את מס' הקו 054-8594411

• הוסף לסימניות
שוב אני מעלה את זה:

מדור חדש בקו המגידים "המחשבה היומית" רעיון קצר ומיוחד מפי טובי המרצים

שוה לשמוע ולהנות

מס' הקו 054-8594411

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארמון;1118828:
דבר גדול לפרסם את זה.

אולי אפשר להעביר את זה במייל.

אגב, המדור של המחשבה היומית כעת מתחדש מידי יום וכל יום זה משהו חדש, ומה שהתפרסם אתמול אי אפשר לשמוע למחרת. ולכן כדאי לשמוע כל יום. זה משהו כמו 2 או 3 דקות בערך אולי לפעמים 5 דקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1118908:
אולי אפשר להעביר את זה במייל.

אגב, המדור של המחשבה היומית כעת מתחדש מידי יום וכל יום זה משהו חדש, ומה שהתפרסם אתמול אי אפשר לשמוע למחרת. ולכן כדאי לשמוע כל יום. זה משהו כמו 2 או 3 דקות בערך אולי לפעמים 5 דקות

האמת, נראה לי שזה קצת מוגזם,
להקפיץ את זה פעמיים ביום...
סתם מעניין אותי כמה אתה מרוויח על כל דקה שמתקשרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;1119053:
האמת, נראה לי שזה קצת מוגזם,
להקפיץ את זה פעמיים ביום...
סתם מעניין אותי כמה אתה מרוויח על כל דקה שמתקשרים...

תארו לכם שיש אנשים שעובדים בשביל זיכוי הרבים.

• הוסף לסימניות
גם אם הוא מרויח הרי מחיר הקישוריות ירדו לאג' אחת, כמה כבר יכולים להרויח מקו כזה. ובפרט שזה המון השקעה, חייב להיות שזה לשם זיכוי הרבים.
וחוץ מזה חייבים לעשות קוים כאלו נגד הסטרא אחרא שחדשים לבקרים מקים קויי בזבוז זמן שאין דומה לו.

בהזדמנות זו הייתי קורא למי שיש לו קשר לנושא זה לחשוב על הקמת קו לעדכון מחירים של מוצרי יסוד ברשתות לפי אזורים, דבר טוב בפ"ע, וגם יביא להוזלת מחירים.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם המספר חסום לטלפונים כשרים (של אורנג' בכל אופן)
נסיון חיוג מאורנג' כשר העלה את המשפט הבא
"המספר אליו חייגת אינו מורשה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1125754:

זה אכן חסום רק באורנג' ובשאר החברות זה פתוח. זה לא קשור לחסימה של ועדת הרבנים אלא זו תקלה של אורנג' שבטיפול. לא רק הקו הזה חסום אלא עוד הרבה קוים טובים. ובע"ה שבוע הבא זה אמור להפתח שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1125754:

התקלה באורנג' סודרה והקו פתוח גם ללקוחות אורנג'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה