קו טלפון ביתי

• הוסף לסימניות
לאיזו חברה יש חבילה משתלמת?

על איזו חברה אתם ממליצים?

אשמח לקבל פרטים.
תודה!

• הוסף לסימניות
ממליצה על בזק
יקר אבל איכותי...מניסיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1339993:
ממליצה על בזק
יקר אבל איכותי...מניסיון...

מה שנכון - נכון.
בזק הוא קו חוטי. מזה נובע: מינימום תקלות תקשורת.
כ-ל השאר: קוים אל-חוטיים שיוצרים אינספור ואינסוף בעיות, החל מהתנתקויות חוזרות ונישנות וכלה בקליטה גרועה ביותר של פקס...
מניסיון לא נחמד.

בזק שווה את המחיר.
ויש להם גם קו כשר.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
יש גם הוט למי שמתאפשרת לו תשתית שלהם
ואחריהם
נטויזן
יש להם ב35 שח לחודש לכל היעדים חינם + כל השרותים המתקדמים + שרות תמיכה מעולה
אבל צריך לקחת בחשבון תקלות מידי פעם

ועוד דבר
משיחה עם טכנאי טלפונים
לא כדאי לחבר לשקעים הרבה טלפונים כי הם גוזלים מרוחב הפס האינטרנטי (זאת גם הסיבה לבעיות הקליטה והתקשורת הנובעות מקוים אינטרנטיים)
לכן רובם מחברים רק טלפון אחד (אלחוטי בד"כ) ליציאה של הראוטר
יש טלפונים אלחוטים שהקרבה שלהם לטכנולוגיות נוספות גורמת להם להרעיש
והם צריכים גם לעמוד במקום שיכסה את כל הבית מבחינת הקליטה

אגב, למחוברים לבזק
כמה אתם משלמים לחודש כולל אינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1340041:
יש גם הוט למי שמתאפשרת לו תשתית שלהם
ואחריהם
נטויזן
יש להם ב35 שח לחודש לכל היעדים חינם + כל השרותים המתקדמים + שרות תמיכה מעולה
אבל צריך לקחת בחשבון תקלות מידי פעם

מה זה תקלות מידי פעם?

אני מחוברת עכשיו לחברה שבתחילה היו תקלות מידי פעם ועכשיו זה הגיע למצב שאין לי אפשרות להוציא שיחות:(

• הוסף לסימניות
בחצי שנה שאני איתם (לפני כן הייתי ב012 ולא הייתי מרוצה) היתה לי תקלה פעם אחת בה השיחות עברו ישירות לתא קולי והטלפון אפילו לא התריע לי על שיחות תא קולי חדשות
במשך כל אותו היום הם ניסו לאתר את התקלה ושעה אחרי התיקון התקשרו מיוזמתם לברר אם כעת זה בסדר ואם היתי מרוצה מאופן הטיפול בתקלה

את יכולה לברר גם אצל אחיותיי... הן מחוברות לנטויזן כבר שנתיים...

• הוסף לסימניות
בררתי בנטוויז'ן וכבר אין להם את המסלול הזה...

תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות
אורנג' קווי
2 קווים ללא ההגבלה (על אותו מספר) 20 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1342489:
אורנג' קווי
2 קווים ללא ההגבלה (על אותו מספר) 20 ש"ח לחודש.

האם מחיר זה כולל הכל?
ואיך איכות הקו?
והאם ניתן לחבר לזה גם קו לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה על נטויזן
הייתי איתם במספר דירות ואפס תקלות , שירות מצוין , והכי חשוב :) הם יודעים להוריד מחירים

אגב בזק לקוחת לי על תשתית אינטרנט 75 שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי;1342449:
בררתי בנטוויז'ן וכבר אין להם את המסלול הזה...

תודה בכ"א!

דברתי איתם היום ובאמת הנציג לא ידע מהתוכנית, אמרתי לו שיבדוק כי כך שמעתי ואכן הוא אמר שקימת כזו תוכנית והוא לא ידע... :(
ממש שירות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1342668:
דברתי איתם היום ובאמת הנציג לא ידע מהתוכנית, אמרתי לו שיבדוק כי כך שמעתי ואכן הוא אמר שקימת כזו תוכנית והוא לא ידע... :(
ממש שירות :)

אם יש כזו תוכנית, זו לא תוכנית רשמית שהם מציעים. אולי זה מיועד לשימור לקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1342513:
האם מחיר זה כולל הכל?
ואיך איכות הקו?
והאם ניתן לחבר לזה גם קו לאינטרנט?

1800054054

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1342519:
אני מאד ממליצה על נטויזן
הייתי איתם במספר דירות ואפס תקלות , שירות מצוין , והכי חשוב :) הם יודעים להוריד מחירים

אגב בזק לקוחת לי על תשתית אינטרנט 75 שקל

אין לי מושג כמה המחירים של בזק, אבל מה שברור לי מעל לכל ספק שבזק ג נ ב י ם ברמה מיוחדת.

אם עולה לך היום 75 ₪, כמה יעלה לך שנה הבאה ? 100 ₪ ? ועוד שנתיים ? 120 ₪ ?.

שמת לב שהם לא לוקחים לך בטעות כסף על הראוטר (תשלום, וזיכוי, ומשום מה הזיכוי פחות ממה שהוא אמור להיות ?).

הייתי ב 012, והייתי מרוצה. הייתי ב 013 והיה די נחמד - חוץ מהסיפור של ההתנתקות מהם שזה היה משהו הזוי. ואני בבזק בתשתית והמחיר שם מטפס משנה לשנה, והראוטר משום מה ההחזר עליו השתנה אחרי שנה, ופתאום לקחו לי על אנטי וירוס. לא יודע, אבל בתכל'ס הם לקחו לי הרבה הרבה הרבה יותר כסף ממה שסיכמתי איתם מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה