נכתב ע"י אסתר10;1339993:ממליצה על בזק
יקר אבל איכותי...מניסיון...
נכתב ע"י אסתר10;1339993:ממליצה על בזק
יקר אבל איכותי...מניסיון...
נכתב ע"י שקדיה;1340041:יש גם הוט למי שמתאפשרת לו תשתית שלהם
ואחריהם
נטויזן
יש להם ב35 שח לחודש לכל היעדים חינם + כל השרותים המתקדמים + שרות תמיכה מעולה
אבל צריך לקחת בחשבון תקלות מידי פעם
מה זה תקלות מידי פעם?
אני מחוברת עכשיו לחברה שבתחילה היו תקלות מידי פעם ועכשיו זה הגיע למצב שאין לי אפשרות להוציא שיחות![]()
נכתב ע"י אהרן2;1342489:אורנג' קווי
2 קווים ללא ההגבלה (על אותו מספר) 20 ש"ח לחודש.
נכתב ע"י דבורי;1342449:בררתי בנטוויז'ן וכבר אין להם את המסלול הזה...
תודה בכ"א!
נכתב ע"י 054;1342668:דברתי איתם היום ובאמת הנציג לא ידע מהתוכנית, אמרתי לו שיבדוק כי כך שמעתי ואכן הוא אמר שקימת כזו תוכנית והוא לא ידע...
ממש שירות![]()
נכתב ע"י שג;1342513:האם מחיר זה כולל הכל?
ואיך איכות הקו?
והאם ניתן לחבר לזה גם קו לאינטרנט?
נכתב ע"י YG&K;1342519:אני מאד ממליצה על נטויזן
הייתי איתם במספר דירות ואפס תקלות , שירות מצוין , והכי חשובהם יודעים להוריד מחירים
אגב בזק לקוחת לי על תשתית אינטרנט 75 שקל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים