מידע שימושי קו ישיר מבני ברק לרידינג

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש היום קו ישיר מבני ברק לרידינג
(הבנתי שהיה פעם קו133)

• הוסף לסימניות
קו 33 אבל לוקח הרבה זמן.. באיזור שעה נסיעה, וזה מאוד קשה לעשות את זה אם נוסעים עם ילדים ו"פקלאות"
אני ממליצה על הפארק הלאומי - למי שמחפש מרחבים ובילוי (ולא ים-שיש רק ברידינג :) ) נוסעים באותו קו 33 אבל לכיוון ההפוך ומגיעים תוך 15 דק'-שווה!

• הוסף לסימניות
היינו ברידינג וראינו שם עשרות חרדים נוסעים על קורקינט חשמלי. השכרת הקורקינט לא מחייב שימוש בטלפון חכם? אפליקציה? על הקורקינט עצמו לא היה כתוב הוראות ברורות. אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
היינו ברידינג וראינו שם עשרות חרדים נוסעים על קורקינט חשמלי. השכרת הקורקינט לא מחייב שימוש בטלפון חכם? אפליקציה? על הקורקינט עצמו לא היה כתוב הוראות ברורות. אשמח לדעת
ברידינג ההשכרה היא באפליקציה אבל יש השכרות בבתים בבני ברק שאפשר לקחת ולהשאיר פיקדון ת"ז, זה בלי אפליקציה. הרבה עושים ככה ונוסעים עד לרידינג

• הוסף לסימניות
133 זה בבין הזמנים אב
ונראה לי גם בחוה"מ
אכן זה בתאריכים של הביקוש לתושבי בני ברק החרדיים
חול המועד איסור חג ובין הזמנים

• הוסף לסימניות
קו 68 מקרית אונו ישיר למסוף רידינג
עובר בבני ברק בגהה - ז'בוטינסקי 1718282962674.png

• הוסף לסימניות
היום חוה"מ פסח פ"ה , קו 133 פעיל?
אני רוצה ישיר לרידינג

• הוסף לסימניות
היום חוה"מ פסח פ"ה , קו 133 פעיל?
אני רוצה ישיר לרידינג
לא שידוע לי, כל שנה או לייתר דיוק כל חופש וחוה"מ יש דיונם קדחתניים האם לעשות כזה קו או שלא...-אפשר פשוט לשכור קורקינט חשמלי ב - ק. הרצוג ישנם ממש זולים...

• הוסף לסימניות
יש
והוא קו תדיר מאוד
ממש כל 20 דקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה