קו מעצבן במנגה

• הוסף לסימניות
מה עושים כשהמנגה מתחיל לזייף וכשמציירים בו הוא עושה קו "פוטושופי" (מפוקסל מעט) ולא חלק כמו מראה ווקטורי?
זה עושה לי ככה מדי פעם...:( יש עצה?

• הוסף לסימניות
זה משתנה לפי
פיקסלים(600 /1200)
לפעמים גם בזום זאת אומרת שאם תתקרבי או תתרחקי קצת זה יראה יותר טוב

• הוסף לסימניות
זה אכן נראה יותר טוב כשמרחיקים-
אבל זה עדיין לא זה...
המצב נואש-מה עושים??
יש לציין שזה קרה לי כבר בעבר ואיכשהוא הסתדר...

• הוסף לסימניות
זה לא קשור ל- Anti-Aliasing?

• הוסף לסימניות
איפה אני מוצאת את זה? ומה אני אמורה להגדיר?

• הוסף לסימניות
אם זה בשכבת RASTER אז ב-Pen Tool Options יש אפשרות לאשר-Anti-Aliasing ואז הפס נראה רך יותר ולא קוצקוצי ומפוקסל-(מה שכבר ציירת אי אפשר לשנות אלא ליצור מפה והלאה ב
anti-aliasing)
ואם את משתמשת בשכבת VECTOR אז תציירי את הפס שלך ואז בשורת התפריטים למעלה לכי ל-view-vector view-show anti aliased
ואז זה יפעיל את השכבה כ-...anti a
אני מקווה שזה יפתור את הבעיה,

• הוסף לסימניות
עוד משהו -אם השכבה שלך היא raster וכבר מצויר שם משהו ואת רוצה להפעיל אותו כA'A אז תהפכי את השכבה ל vector עם ערך ב-A'A (דרך view) ואז לא צריך להתאמץ ב-לצייר את הכול שוב וכו'
לדעתי אם תעשי את זה + גודל פיקסלים גדול כמו שכתוב למעלה, אני בטוחה שזה יראה טוב :) בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה ליהיא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה