קטגוריות בעמוד פורטפוליו

• פותח הנושא ADR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:confused: כנראה השאלה הזאת טיפשית למי שמכיר וורדפרס
אבל אני באמצע בניית האתר הראשון שלי ושוברת את הראש איך מחלקים את עמוד הפורטפוליו לקטגוריות
כלומר יצרתי עמוד של פורטפוליו שממנו מסתעפים תתי קטגוריות, אבל כל התמונות שהעלתי לתוך הפורטפוליו מוצגות בכל תתי הקטגוריות, לא מצליחה למצוא את הדרך לסנן אותם לפי נושאים.

• הוסף לסימניות
זה לגמרי תלוי בתבנית. מה התבנית והאם היא אמורה לתמוך בfiltering של פוסטים לפי קטגוריות?

• הוסף לסימניות
התבנית היא תבנית חינמית בשם Elegant
http://www.wpexplorer.com/elegant-free-wordpress-theme/
ובפרטים שלה רשום:portfolio custom post type
האם זה אומר שיש בזה תמיכה לfiltering?

ניסיתי תבנית נוספת שבה רשום במפורש שיש תמיכה בfiltering וגם שם הייתה לי אותה בעיה, לכן חשבתי שהבעיה היא שלי

התבנית השנייה היא Portafolio:
http://www.wpexplorer.com/portafolio-wordpress-theme/
ועליה רשום:
Custom Portfolio Taxonomy

The Portafolio theme comes with a custom post type for the portfolio so you can easily add portfolio items. You can create an unlimited amount of portfolio categories and by default the portfolio page and portfolio category pages will list your categories so your visitors can easily browse through them. The theme also displays related items below your portfolio posts (you can change the number of related items displayed from the Admin Panel).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה