כללי קטלוג באנדיזיין

• הוסף לסימניות
לקוח הביא לי מלאאא תמונות לקטלוג
יש אפשרות לשים את התמונות עם השם של הקובץ למטה?
או לעבור קובץ קובץ 500 פעם?

• הוסף לסימניות
ביבוא - CAPTION או אחר כך תחת אוביקט

• הוסף לסימניות
יבוא באמצעות אקסל עושה את זה מצוין תוך 2 דקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;n5015215:
יבוא באמצעות אקסל עושה את זה מצוין תוך 2 דקות

אתה יכול לפרט איך עושים את זה ומה היתרון?

• הוסף לסימניות
בקיצור, זה קובץ אקסל ובו שמות הפריטים, + טור אחד לשמות התמונות, בכותרת הטור '@image
למשל, וכך מופיע במיזוג באינדיזיין קישור לתמונה
חשוב שכל התמונות יהיו באותה תיקיה עם הקובץ אינדי' ואקסל

מקוה שעזרתי

• הוסף לסימניות
אתה מציג קובץ שבו שמות של קבצים בסדר רץ, מה קורה אם אני רוצה שיופיעו שמות כמו כסא, שולחן וכדו' האם יש דרך להכניס מספר גדול של פריטים לאקסל?
ובסגנון אחר, איך השמות של הקבצים הגיעו לאקסל? מייבוא או יצירה בתוך האקסל?

תודה על ההסברים

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, זה רק יצירה באקסל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;n5022372:
עד כמה שידוע לי, זה רק יצירה באקסל

אז אפשר לסכם כך:
  • הדרך שאתה מציע מורכבת אך הרבה יותר פונקציונלית וגם לה יש הגבלות מסוימות, היא בעצם שייכת למחלקה שנקראת מיזוג נתונים.
  • מה שאני הצעתי מתאים יותר לייבוא רגיל של תמונות וגם הוא יכול להגיע לרמת שליטה טובה ע"י סגנון אוביקט ופסקה. אם כי מבחינת המיקום הוא די מוגבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה