קורונה קטלוג עזרה ואחוה-יש למישהו?

• הוסף לסימניות
טופס הזמנה בעזרה ואחווה-
שידרגתי לכם את הטופס באקסל, כך שהוא מסכם אוטומטית את הסך לתשלום בכל מחלקה, וגם לסיכום.
אם אתם מעוניינים, תשתמשו בכיף, והיה זה שכרי בזיכוי הרבים

קבצים מצורפים

• טופס הזמנה באקסל-משודרג.xlsx
    KB 19 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל קטלוג של עזרה ואחווה, תודה!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ישבתי שעות בשביל למלא את הטופס,
אני שולחת ומיד מקבלת תגובה, שהם סגרו לחלוטין את האפשרות להזמין
עקב מחסור בכח אדם.
:(

• הוסף לסימניות
הם כבר סגורים אין מה לנסות חבל

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש מתנפח קפיצה ביתית איפה הכי זול?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
האם לסוכות תשפ"א יש קטלוג ?
שבוע שעבר פורסם באחד העלונים קטלוג חלקי, עם אפשרות להזמין קטלוג למייל, לא שמרתי, עכשיו גם אני מחפשת :)
תוך כדי שאני כותבת, החלטתי לבדוק ב"חזק"
ראי כאן עמודים 18-19

• הוסף לסימניות
אפשר את המיל לקבלת קטלוג?

• הוסף לסימניות
מייל לקבלת הקטלוג של עזרה ואחוה צילום מסך מ"חזק":
1600152157216.png

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קטלוג מצעים מפות.pdf
    9.5 MB · צפיות: 243
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה