עזרה קטלוג של משנת יוסף לקראת החגים!

זול זול וזול מלא עוגמות נפש
תאמינו לי שכבר עדיף לקנות בסופר בקצת שקל יותר , ובלי עוגמות נפש
לא מחייבים אבל אל תגיד שאתה מרוצה ברגע שהם מפשלים בשרות הלקוחות שלהם
אני מרוצה ולכן אגיד שאני מרוצה
אתה מלא בעוגמת נפש ולכן לא תקנה שם
וזהו.

השירות לקוחות שלהם מצוין.
מניסיון!
עד שהם עונים יוצא המיץ
ואז הם נותנים לך זיכוי , אצלי הזיכויים לא נגמרים בחיים כי כל הזמן הם מביאים דברים שלא הזמנתי
פעם אחת הזמנו שני כיכרות לחם , אמרנו טוב לא ניקנה במכולת יש היום מכירה
בסוף הלחם לא הגיע פשוט היה מעצבן
אז אני אומר עדיף לקנות בשקל שתים יותר בסופר אבל בלי עוגמות נפש

@סיבת הסיבות אתה בטוח שאתה מדבר על משנת יוסף? או על איזה ארגון אחר שמכריח אותך לקחת דברים שלא הזמנת, ומביא דברים אחרים?
משנת יוסף זה אחד הדברים הטובים והמועילים, קורה שיש חוסרים בהזמנה אז מזדכים, אבל אף פעם לא הכריחו בן אדם לקחת מה שהוא לא הזמין... ולגבי להוסיף שקל שתיים על כל מוצר נראה לי בסוף שקל שתיים מצטרף לעשרות שקלים בקניה ומאות שקלים בחודש, ואני לא מדבר על מוצרים שחוסכים בהם יותר משקל שתים, כן ויש גם מוצרים שחוסכים בהם עשרות שקלים..

לא מחייבים אבל אל תגיד שאתה מרוצה ברגע שהם מפשלים בשרות הלקוחות שלהם

אצלי הם לא פישלו בשירות הלקוחות.
תמיד ענו באדיבות במהירות וביעילות.
אף פעם לא הגיע משהו שלא רציתי , מקסימום היה חסר משהו שהזמנתי (בדרך כלל אפשר היה לראות מראש באתר את הקיצוץ - אם הסתכלתי יום לפני המכירה).
אכן. סגנון המכירה הוא "חתול בשק" - כמו הזמנה של כל מוצר באינטרנט ללא מישוש במקום.
אבל על סחורה פגומה / ירקות רקובים / מוצרים חסרים - אפילו לא פניתי לשירות לקוחות. במקום זיכו אותי.
ועל מוצרים שחלה חובת החזרה כחוק - יש ם החזרה.

אם אצלך כל הזמן מפשלים - אל תקנה אצלם.
לצאת בהכרזות ולהאבק ביותר מדי לקוחות מרוצים שכאן - נשמע אינטרסנטי מדי.
לנסות להכתיב לנו שאנחנו לא מרוצים - זו כבר בכלל הגזמה.
אתה יכול לכתוב על חוויותיך בלבד.
את החוויות שלנו - תשאיר לנו.

@סיבת הסיבות אתה בטוח שאתה מדבר על משנת יוסף? או על איזה ארגון אחר שמכריח אותך לקחת דברים שלא הזמנת, ומביא דברים אחרים?
משנת יוסף זה אחד הדברים הטובים והמועילים, קורה שיש חוסרים בהזמנה אז מזדכים, אבל אף פעם לא הכריחו בן אדם לקחת מה שהוא לא הזמין... ולגבי להוסיף שקל שתיים על כל מוצר נראה לי בסוף שקל שתיים מצטרף לעשרות שקלים בקניה ומאות שקלים בחודש, ואני לא מדבר על מוצרים שחוסכים בהם יותר משקל שתים, כן ויש גם מוצרים שחוסכים בהם עשרות שקלים..

אצלי זה לאו דווקא הענין של שקל - שתיים. זה כבר בונוס על הדרך.
אצלי זה דווקא היכולת לשלוח את הילדים ולקבל בדיוק מה שהזמנתי - בלי כל הטעויות או הבחירות הלא מוצלחות והיקרות שהם מבצעים בקניה בסופר.
+ הסדר שלהם בהזמנות עוזר לצמצום תגליות של חסרים בבית.
יש מחזוריות קבועה . ואני יודעת כמה טחינה להזמין כשיש טחינה וזה יספיק עד הפעם הבאה. כמה אורז. וכמה ניילון.
מוצאת את עצמי עם הרבה פחות "תקיעות" שמריצות אותי למכולת השכונתית לקנות ביוקר יוקר.

המוצרים שלהם הם מציאה
אבל כאב לי הלב שבעלי תיאר לי מה הולך שם במקום המכירה
שכל אחד לוקח לבד והרבה מוצרים בשמש... מתקלקלים
ואין מישהו אחראי שמחלק או מדריך מה לקחת
בכל אופן, שילמנו.

המוצרים שלהם הם מציאה
אבל כאב לי הלב שבעלי תיאר לי מה הולך שם במקום המכירה
שכל אחד לוקח לבד והרבה מוצרים בשמש... מתקלקלים
ואין מישהו אחראי שמחלק או מדריך מה לקחת
בכל אופן, שילמנו.
אין לי מושג איפה המכירה שלכם? ולמה המוצרים בשמש?
יש אחראי בכל מכירה. ולפחות אצלנו הוא מסדר את המוצרים לפי הסדר של הרשימה אתה לוקח את הרשימה ליד וחמש דקות אחרי אתה מסיים!!!

מצעים בנים פסים,
יש עוד מישהו שהזמין?
היה בקטלוג כתוב 80 ס''מ, והגיע ברוחב 90 ס''מ.
לאחר הכיתובים פה אצלינו המכירה היתה ביום ראשון וראיתי שעל הארגז החיצוני כתוב רוחב 80 אז ביקשתי מהאחראי לקחת הביתה למדוד ומדדתי וזה באמת 80

@סיבת הסיבות
אנשים כאן לאל מאמינים שאתה מדבר על משנת יוסף שאנחנו מכירים..

אצלנו,
אם משהו רקוב אתה מבקש מהנציג שירשום לך זיכוי וזה מזדכה לשבוע הבא
אני מעדיף ללכת מהר הבייתה , אז אני שולח מייל לשירות לקוחות בכתובת A0773168080 @ גימייל
ותוך כמה שעות בודדות אני מקבל מענה
אין מוצר שמחייבים לקחת אם לא הזמנת, ומוצרים של ביגוד ומוצרים קשיחים ניתן להחזיר לתחנה אפילו אם זה פחות מ50 שח.

הנה מייל ששלחתי וקיבלתי תשבה

שלום רב
אבקש החזר מלא על מארז קולורבי שהגיע לתחנה בצורה רקובה לגמרי

כמ"וכ לצערינו התחנה שלנו עמוסה ופספסנו סלסלת אפרסק שנשכחה בתחנה
אבקש החזר
בברכה

שלום וברכה
תודה על פנייתכם למוקד שירות הלקוחות
מפנייתכם עולה כי אינכם שבעי רצון מאיכות
המוצר.
זוכתם עליו.
כמו כן זוכתם ב 50 אחוז
על המוצר הנשכח.

נשמח לעמוד לשרותכם בכל עת.
בברכת כתיבה וחתימה טובה!
מחלקת שירות משנת יוסף.

אין שקיות שם וזה הכי מעצבן,
זה כאילו עושים לך טובה שזה חסד.
עושים עלי כמויות,
אין להם כמעט הוצאות תיפעול
ולוקחים דמי תחנה ובלי שקיות,
הרגשה משפילה....

קניתי סלים נערמים כתחליף לכביסל והתאכזבתי. הסלים לא נערמים זקוף אלא כמו מגדל פיזה לאחור, ולכן תופסים יותר מקום מהגודל הבסיסי שלהם. בנוסף הם לא מהודקים אחד על השני וכל תנועה לא זהירה מפרקת את המבנה המודולורי.
בדגם הקודם הם נערמו על גבי הידיות וכן עמדו זקוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת