דרוש מידע קטנטנים באלגנט........אנא עזרתכם!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אוכל להשיג/לקנות בחנות /לקנות ממשהו שקנה/לאמשנהמה.....
מכנס אלגנט בצבע פודרה או שמפניה או ורוד מהסגנון שצירפתי???
צריכה 2 יחידות במידה- 1 /2 /18-24/24-30/12-18 לחתונה!
ובחנויות הכל נגמר ואין מידות!!
בקיצור- כל מידע יכול להועיל!!!
אשמח מאוד לעזרתכם

קבצים מצורפים

• נסיכים-בוורוד-scaled.jpg
    נסיכים-בוורוד-scaled.jpg
    KB 571.9 · צפיות: 71
  • מכנס ורוד.webp
    KB 152.9 · צפיות: 65
  • מכנס.webp
    KB 86.8 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
תנסי אצל ליטל עמר
זה מזכיר סגנון שלה

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך, יש לי את המכנס הסגלגל מקידישיק במידה 3
אוכל להשאיל לך בשמחה.
(אני מירושלים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל, יש לי רק אחד במידה 3.
קניתי כ-3 שבועות לפני פסח.
אה...ממש מזמן!
אני מחפשת לחתונה ופתחתי את האתר
ופתאום ראיתי שתי דגמים יפים שלא ראיתי כלל בחנויות
כנראה נגמרו עוד לפני שנכנסתי לשם...........
בכ"א המון תודה על הרצון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה