בקשה קטעי וידאו של הקהילות באירופה לפני השואה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצאתי את זה אצלי
אני לא יודע אם זה אמיתי או קטע מסרט...
אבל אולי תוכלו להשתמש בזה

זה בחיים לא היה לי.

העלתי בעבר המון קטעים לפורום, בכיף גדול.
לגמרי לא בשביל לקבל פידבק.

אבל כאן יש משהו מפתיע ומדהים. - נכון לעכשיו 332 הורדות ו0 תודות..

חחחח
משום מה זה מצחיק אותי....

• הוסף לסימניות
זה בחיים לא היה לי.
העלתי בעבר המון קטעים לפורום, בכיף גדול.
לגמרי לא בשביל לקבל פידבק.

אבל כאן יש משהו מפתיע ומדהים,. - נכון לעכשיו 332 הורדות ו0 ליקיים.
חחחח
משום מה זה מצחיק אותי....
לא מישום מה:)

אני מבקשת גם: למי יש סרטונים מהזמנים האלו, ואולי גם אחרי.
לא כל כך חשוב של מה. העיקר מהזמן הזה, תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי כמ סרטים, תכתבי מייל ואני אשלח בעז"ה

• הוסף לסימניות
מעניין מי זה? המנחת אלעזר?
כך כתב לי מישהו:
זה אכן המנחת אלעזר בחתונת בתו שנישאה לרבי ברוך רבינוביץ, שאחרי השואה היה לו משבר ועזב את החסידות (אך נותר חרדי). בנו של רבי ברוך הוא האדמו"ר ממונקאטש הנוכחי, שמשכנו בבורו פארק, ויש לו שם בית כנסת גדול (עם שטיבלאך של מנינים כל הזמן דומה לזכרון משה) וגם חיידר גדול שאפשר להגדירו כ"כלל חסידי".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה