מידע שימושי קיבלתי הודעה מג'ימייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;n4920880:
מדהים, אפשר לשווק את זה במקום אקמול

שתהיי בריאה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה צחקתי...

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב2 דולר לחודש , ואכן , אין בעיות
לפני כן מחקתי אבל לא מצאתי את האשפה שצריך לרוקן. מישהו יכול להפנות אותי איך מרוקנים .?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;n4924059:
אני קניתי ב2 דולר לחודש , ואכן , אין בעיות
לפני כן מחקתי אבל לא מצאתי את האשפה שצריך לרוקן. מישהו יכול להפנות אותי איך מרוקנים .?

נכנסים ל"אשפה" מסמנים את הכל ו- מוחקים!
ככה פשוט...

האשפה נמצאת בצד ימין בטור של דואר נכנס. אם לא מוצאים אותה יש ללחוץ על "עוד".

• הוסף לסימניות
בשביל להגיע לאשפה יש ללחוץ על 'עוד' ברשימה שבצד ימין ואז היא תופיע.
נכנסים אליה ולוחצים על 'רוקן את האשפה כעת' שמופיע מעל כל ההודעות.
וזהו.

• הוסף לסימניות
הגעתי לשימוש של מאה אחוז בג'ימיל!!!!!!
מחקתי המון חומר וירד לי ל8 אחוז.
ועדיין יש לי התראה אדומה כיבתי /יצאתי /נכנסתי/ישנתי ולא עזר כלום:)
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה