דרוש מידע קיבלתי הודעה קולית על הגעת משלוח לעיר סמוכה

• הוסף לסימניות
גם לנו היה סיפור כזה לפני כמה זמן
נאלצנו לכתת רגליים כדי לאסוף את זה....

• הוסף לסימניות
אעדכן אותך.
את יודעת שעות פתיחה דל החנות? פתוחים בחוה"מ?
אני לא יודעת מה הן שעות הפתיחה
כאמור, לא ניסו לענות ולעזור

אם יש לך מידע או את אכן תקחי , אשמח אם תצרי איתי קשר

0527616729

תודה גדולה מראש
גם לנו היה סיפור כזה לפני כמה זמן
נאלצנו לכתת רגליים כדי לאסוף את זה....
יש לי חשש שעד שאקלוט שאולי זה מה שנכון לעשות
אם יחזירו את החבילה

כבר קרה לי פעם שקיבלתי הודעה קולית לא ברורה בכלל ולא הבנתי איפה החבילה

ואחרי מלא הודעות הצלחתי לאתר איכשהו ועד שהגעתי (בעיר שלי , אבל נקודה רחוקה ) החבילה הוחזרה

זוכיתי .

• הוסף לסימניות
אם החבילה הגיעה לחנות "הזולה שלי" יכול להיות שיותר שווה לך לעלות על אוטובוס דווקא תחבורה מאוד נוחה...
למרות שזה באמת מאוד מתסכל...

• הוסף לסימניות
אם החבילה הגיעה לחנות "הזולה שלי" יכול להיות שיותר שווה לך לעלות על אוטובוס דווקא תחבורה מאוד נוחה...
למרות שזה באמת מאוד מתסכל...
הגיע לחנות .... פתרונות תקשורת שבזי 55או 155

• הוסף לסימניות
חבילה הגיעה לחנות נקיון לכל שד' ירושלים 18 רמת גן. בחבלה אין שום דבר דחוף או שווה מידי.
חברת GCX
יש סיכוי שיזיזו לי את המיקום? יש נסיון בענין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה