כללי קיבלתי הצעה מפונטייפ, מה דעתכם על זה?

• הוסף לסימניות
אליהו,
איזה דרגה של הפונטים מקבלים במבצע?
ואיך נרשמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;393071:
הבעיה בשיטה היא שהלקוח מקבל לידיו את הפונטים ויש לסמוך על אמינותו שימחוק אותם לאחר תקופת המינוי.

כשניסיתי לפתור בעיה זו חשבתי שייתכן שישנה אפשרות לעשות מינוי לאתר של פונטים, כך שרק כשמחוברים לרשת יהיה אפשרות להשתמש בפונט, והשימוש בפונט יהיה כפוף באופן קבוע להרשאות שהאתר נותן למשתמש.

איך עושים את זה? אולי אליהו פריד, מתכנת ויוצר פונטים מוכשר, יפתור חידה זו.

אכן שמעתי בעבר שיוצר הפונטים עובד על תוכנה מיוחדת לצורך זה (אומנם לא עם אינטרנט, אלא עם תאריך תפוגה), אבל אין לי מושג אם המשימה הושלמה או לא...
נשמח לשמוע פרטים נוספים מהיוצר בכבודו ובעצמו...

• הוסף לסימניות
מענין למה אני לא קיבלתי הצעה כזו...

קשה לי להחליט אם הרעיון הוא טוב או לא.
מה שכן, הוא חידוש ומתאים לאלי להעלות רעיונות כאלה למען הלקוחות, כי הוא לא חושב על עצמו אלא רק על הלקוחות.

איפה מוצאים עוד אנשים כאלו?

• הוסף לסימניות
מענין למה אני לא קיבלתי הצעה כזו...

תמנתי, קיבלת הצעה יותר טובה....:):):) הרבה מזל טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;392958:
מעצב גופנים, מעצב אותם בגלל שהוא נדבק בחיידק ששמו פונטיזונוס, זוהי מחלה ממארת שאינה ניתנת לריפוי. זהו סוג של מחלה שגורמת לקדחת עיצוב בלתי מוסברת.

יש אנשים שיש להם מחלה אחרת - פונטומניה (ומחלה נוספת קרובה קליפארטומניה) - איסוף כפייתי של פונטים.
נראה לי שהמבצע הזה שלך יכול לעזור לאנשים שחולים במחלה הזו כמוני...
לקנות חבילת פונטים בתשלומים כ"כ קטנים שבקושי מורגשים, ועוד שאפשר להחליף אותם תוך כדי - נראה לי שזה שווה לא רק למי שהתלבט בין פונטייפ לחברות אחרות, אלא אפילו למי שכבר החליט שהוא הולך על חבילה מפונטביט למשל - בתוספת כמעט לא מורגשת הוא יכול לקנות גם חבילה מפונטייפ...
אמנם כל זה נכון בהנחה שבחודשים האחרונים עבדת על עוד פונטים נוספים (וכמו שאני מכיר אותך אני מאמין שזה מה שעשית)

נ.ב.
הפונטים פעלול ונצח כבר למכירה? אני רוצה אותם (ומחכה גם לפנינה קל ומודגש...)

• הוסף לסימניות
אחרי שדיברתי עם אליהו פריד, אני רק מקווה שהציבור לא יפול מהכסאות כשישמעו מה שהוא מתכנן לנו...

• הוסף לסימניות
אלי, אני מאמין למבצע ההזוי הזה, רק כי אני מכיר את הלב הענק שלך, ומחלת הפונטינזוס שבו נדבקת.

ואם מאמינים שיש רצון טוב מאחורי המבצע, אין לי אלא להמליץ, רוצו אוצו קנו עיצבו ותהנו.

• הוסף לסימניות
הערת אגב, לענ"ד מדובר בשיטת שיווק שעוד תילמד בפקולטה לעסקים בפלורידה.

מעניין מאד לצפות מהצד לראות אם כיווני החשיבה במכירת המוצר נכונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;393394:
הערת אגב, לענ"ד מדובר בשיטת שיווק שעוד תילמד בפקולטה לעסקים בפלורידה.
.

זה מה שאמרתי לו בשיחה, שעוד חברות פונטים עולמיות יאמצו את הרעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדי_תג;393087:
אליהו,
איזה דרגה של הפונטים מקבלים במבצע?
ואיך נרשמים?

א. כל הפונטים תומכים ניקוד מדוייק. כל שאר התכונות אינן נכללות במסלולים הרגילים של מנויים.

ב. עדיין אי אפשר להרשם, בקרוב יעלה באנר שיפנה לדף הרשמה שיאפשר למעצבים להצטרף לתכנית המנויים.
אך זיכרו, איננו מתחייבים לקבל את כל מי שנרשם, יש לנו סף של 250 מנויים בלבד, ולא יותר.

כמה נקודות נוספות לגבי המנויים מעבר למה שנכתב.

תכנית המנויים מאפשר לחברתינו להעניק שירות לא סטנדרטי.
* מנוי יוכל לקבל משפטים בעקומות מאיתנו בתוספת מזערית על דמי המנוי.
* מנוי יוכל לקבל שירות עיצוב אותיות ללוגו\כותרת\כותרת כריכה וכו' בסכום אשר ישולם כתוספת לדמי המנוי.
* מנוי יוכל לקבל פתרונות טיפוגרפיים מיוחדים (עיצוב מיוחד, תיכנות אופן טייפ מיוחד) עבור צרכים יחודיים כמובן בתוספת תשלום על התשלום החודשי.

• הוסף לסימניות
פונטייפ ידידי,
צר לי, אך איני שותף לחגיגת ההתלהבות שפה.
ברור שמבחינה שיווקית אתה לכאורה צודק. זה מפתה לרכוש בשכירות ולהחליט לאחר זמן מה מתאים ומה לא,אבל כמו שאומר המדרש על ה"דרך הקצרה שהיא ארוכה", אתה נופל פה בדבר מהותי:
נניח שראובן רכש מנוי-שכירות שכזה.
בבוא היום יחליט ראובן ש20 משקלים לא מתאימים לו, ויבקש להחליפם בחדשים.
אך כאן היצר הרע הקיים בכל אחד יבוא וילחש לו: ראובן, ממילא שילמת כבר, שמור אותם בצד. אל תמחק אותם לגמרי מהמחשב.....
אם ראובן ירא שמים בתכלית - הוא לא ישמע ליצר הרע.
אם לא, אם מדובר בחילוני, או סתם במישהו שקשה לו בקטע הזה - הפונטים ישארו אצלו, הוא יקבל חדשים, וקול ששון וקול שמחה... הרוויח כפול, השקיע חצי.
כך גם אם יבוא ויאמר: הספיק לי מהמנוי, קח את כ-ל הפונטים שלך.... וישאיר את כולם אצלו, כי הרי המחשב לא מבין מתי זו רכישה ומתי זו שכירות....

ונקודה נוספת בעייתית מאוד מצד הגרפיקאי -
יושב לו תומר הגרפיקאי, עובד עם הפונטים בשכירות תקופה ארוכה, מכין קבצים, מודעות-פליירים-פרוספקטים וכו'.
באיזה שלב, מחליט שפונטים מסוימים לא מתאימים לו. זכותו. מותר לו להחליפם באחרים.
תומר הצדיק, מוחק בכוונה שלימה את הפונטים הללו מהמחשב, ומתקין את החדשים.
אך אבוי, הקבצים שלו עדיין יושבים עם הפונטים הישנים, ומי ישער את כאב הראש (והעצבים) בלהחליף לכל קובץ את הפונטים?
על דקה של שינוי תאריך בפלייר X יקח לתומר המסכן שעה של החלפת פונטים, כי את הפונטים הקודמים הוא הלא החזיר.
האם במבחן התוצאה תומר היה שמח לעיסקה הזו?
לי נראה שהתשובה היא: לא.

מה דעתם?

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת כמו אוהב ישראל, ולכן הקונספט צריך להיות דמי מנוי יקרים לשימוש כל הפונטים של החברה בתקופת המינוי. וזה יהיה מיועד למשרדי פרסום, מערכות עיתונים וכו'. שיש להם אפשרות כלכלית לעשות מנוי שכזה, וכן קשה לשים לב כל עבודה האם הפונט הנוכחי רשמי או לא.

ו... פונטיזוס נעימה - מר פריד!

• הוסף לסימניות
אוהב, לגבי החששות שלך לגניבות, לזה יש לפונטייפ פתרונות.
לגבי הטענה השנייה שלך, זה ברור שהפונטים שניתנים להחלפה, המטרה היא לתת אפשרות למעצב לבחון את הפונט בזמן אמת, אולם פונט שנעשה בו שימוש בפועל יותר מפעמיים, לא ניתן להחלפה.
השתמשת, רכשת. וכך גם הלקוח חותם על החוזה.

אם כן ידידי האוהב, אין לך סיבה לדאוג לתומר
ועיין לעיל במה שכתבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;393833:
אוהב, לגבי החששות שלך לגניבות, לזה יש לפונטייפ פתרונות.
לגבי הטענה השנייה שלך, זה ברור שהפונטים שניתנים להחלפה, המטרה היא לתת אפשרות למעצב לבחון את הפונט בזמן אמת, אולם פונט שנעשה בו שימוש בפועל יותר מפעמיים, לא ניתן להחלפה.
השתמשת, רכשת. וכך גם הלקוח חותם על החוזה.

אם כן ידידי האוהב, אין לך סיבה לדאוג לתומר
ועיין לעיל במה שכתבתי

זאת אומרת שיותר משיש כאן מנוי, יש כאן אפשרות ארוכת טווח ופרוסת תשלומים לרכישה מושכלת של פונטים,
לא זמן השתמשות מוגבל לזמן המנוי, אלא רכישה ארוכה בה אתה יכול לנסות פונט פעם או פעמיים, אבל אם השתמשת בו יותר אוטומטית הוא נכנס לסל הרכישה שלך ומתקזז בסופו של יום בדמי המנוי,
צדקתי?

• הוסף לסימניות
איך תוכל לעקוב אחרי השימוש?
מה נקרא שימוש? הכנסתו לוורד? לקורל? לאילוסטרייטור?
כיצד בכלל פונט יכול לעקוב אחר השימוש בו?

דבריך תמוהים - אשמח אם תסביר לנו את הפרוצדורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;393847:
איך תוכל לעקוב אחרי השימוש?
מה נקרא שימוש? הכנסתו לוורד? לקורל? לאילוסטרייטור?
כיצד בכלל פונט יכול לעקוב אחר השימוש בו?

דבריך תמוהים - אשמח אם תסביר לנו את הפרוצדורה.

שימוש בפועל כוונתו, שהמעצב הוציא לאור יותר מפעמיים עיצוב עם הפונט הנתון.
וסברתו: ברגע שהלקוח הוציא לאור עבודה עם הפונט המסויים, הרי שהוא כבר קיבל את תמורתו.

כאשר הלקוח בא להחליף גופנים, הרי הוא מצהיר שבגופנים שהוא עומד להחליף לא נעשה בהם שימוש יותר מפעמיים.

כך שלתומר אין מה לדאוג :)

• הוסף לסימניות
לאור ריבוי הפניות בנושא תוכנית המנויים של פונטייפ, אנו מודיעים בזאת שוב:
א. ההרשמה למסלול המנויים תחל אי"ה בשבוע הבא, תאריך מדויק ופרטים נוספים יפורסמו כאן בפורום.
ב. מסלול המנויים מיועד אך ורק לחברי פרוג בלבד.
ג. המבצע מוגבל ל250 מנויים בלבד.

• הוסף לסימניות
תמר או תומר?

:)

• הוסף לסימניות
תמר או תומר?

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה